Vcera sem se konecne odvazil flashnout do Ovise Lukycuv custom FW s telnetem a maximalni spokojenost ...
jen me tak napadlo ... byl by super nejaky skriptik, ktery by fungoval aspon trosku podobne jako wifimon, tj. dovolil by telnetem sledovat signal a jiny featurky wlanu na vzdalenm ovisoj ...
stejne si myslim, ze to budou mit zas nejak ti sikmoockove oklestene ale kdyby to slo ...
pokusi se nekdo o to, ci uz se to tu resilo a ja to jen prehledl ?
Opet musim poreportovat.
Pridaval jsem jednoho OVISe do site a nedalo mi to a zkusil jsem flasnout do nej novejsi FW a testnout jestli se pri zmene nastaveni vykonu na druhe strane (AP - ZCom Xi626) zmeni hodnota sily signalu.
Drive jsem referoval, ze s 1.02G se tak nedeje.
OVIS v rezimu klient __NEREAGUJE__ na zmenu nastavani vysilaciho vykonu - mozna to umi nicmene v klientu to nedela.
FW 3.00I
V rezimu AP ano - i pres WDS ale klient ani tuk.
Bye Yupee
07.05.2005 v 17:50
cipis
07.05.2005 17:50
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
hwsoft)
No s tou regulaci vykonu si nejsem tak jisty, ze to nejede. Pokud dam vykon na dva nejnizsi stupne, tak mi naroste packet loss a na ten nejnizsi s evubec nepripojim na AP, takze to podle mne je tim, ze to nejak reguluje.
musim priznat ze s 1.02G jsem na protejsi strane zaregistroval nepatrne rozdily mezi Highest a Low ale max 1-2dB. (-86dB/-88dB) s
3.00I ani tuk stale -65 (otazkou je jestli to neni minimum (maximum) co zcom s hostapem ukaze).
Jo jo zrovna neadvno jsem tohle zkousel.
Ovis (s orig FW) proti normalni linuxovy masine.
Ale cost ani maxage jsem nemenil.
Opravdu to funguje a trvalo to kolem tech 50s.
Zdravím.
Stalo se už někomu z Vás že Vám z ničeho nic vytuhne víc Ovisů. Dneska mě jiich vytuhlo 7 a všechny na LAN části. Ze sítě jsem se na ně normálně dostal, ale zevnitř nepustily nic. Pomohlo až vytažení ze zásuvky.