Stahl jsem si prg. WinUpdate pro flash karty a FW
pk010101.hex a sf010800.hex flashnul jsem to napsalo ze to probehlo ok, ale potom karta zmizela a tak jsem vypnul PC a pak nenabehl ani PC tak jsem kartu vyndal a ted mi lezi na stole.
Nevi nekdo jak z toho ven?
Diky za kazdou radu
BOHUZEL nefim zda to je pravda a zda to pujde
Jedno vsak vim kamaradovi vypadla z PC WiFinka (mel blbou case) a tak sem ji tam i za behu zastrcil a vse zase nabehlo - jako kdyby se odpojilo a pripojilo zarizeni ..
Vitex mi takhle jednu XI-626u zrusil. Pry je to zpusobeno kdyz karta v prubehu flashovani prijme nejaky signal (neodpojena antena). Ja to resil reklamaci.
Dnes mi to nedalo a zacal jsem ji testovat, jakmile ji dam do pocitace tak nenabehne tak jsem si opatril freedos s update a spustil pak zasunul stale to bezelo a jakmile jsem pustil flash tak to napsalo nenalezeno zarizeni a vytuhlo to. Toto jsem opakoval i na debianu a ted jsem to vzdal asi to rozeberu podivam dovnitr na tu kartu a pak sklidem zahodim a budu se trast pred dalsim update flashovanim.
no nekde na webu se da najit recovery postup... pod linuxem sem podle toho kdysi vzkrisil jednu xi626, jednu pcmcia prism-2 based karticku a nedavno i sve usbcko (multibay) v notebooku... bookmarky nevedu, ale google poradil
Poradí někdo jak dumpnout obsah této flash, bez nutnosti vypájet čip z karty ?
Zkoušel sem to pres tu dos utilitu ale vždy to vyhodí soubor o velikosti 400 kilo. Pamě? sst39vf010 je o velikosti 1Mbit, čili so do ní vejde jen 128 kilo. Nechápu v čem by měla být zapsána 400 kilová image firmwaru.