Tahle diskuze je natolik obsahla, ze jsem nedokazal najit jestli se to tady uz probiralo, takze se omlouvam pokud to tady uz je.
Mam nasledujici dotaz: pokud udelam v linuxu (lukic firmware) nejake zmeny mimo adresar /etc, jak tyto upravy ulozit do flashe? a pripadne jak vytvorit upraveny ".bin" soubor?
Nechtel by nekdo napsat co je ve kterym FW pridanyho ktery jsou origo a ktery upraveny a co ty upraveny umej navic a o co jsou oholeny - kdyztak k cemu to slouzi. Moc by to pomohlo a myslim ze nejen me. Dikez
No ja bych to treba i sepsal ale to bych vo tom musel neco vedet. Ja tam mam hozenej 1den na stalo a sem rad ze me to zatim beha - sem totalni lama v oboru a rozhodne se necejtim na to abych ho pak musel flashnout nebo rozebirat :( . Aspon trochu hlp (nejlip od lidi co je tvorily) a ja to nak zkusim dat dohromady.
Takze originalni jsou: vsechny co zacinaj V3_00A az L.bin a wp10x_wp10xx.bin
V nich zatim asi neni zaznamenana nejaka vetsi zmena - ve vsech se zatim seka AP pri rozhrani na citlivosti prijimace, zadnej neni delanej jako router, podporujou jen jednu sit, spatne rizeni vystupniho vykonu.
(pokud je i v tom malo co sem napsal nakej brutal BUG tak pls opravit)
v customech sem se zatim nestoural - takze vo nich prozatim nic
cerpany z cipisovejch stranek