Nejde o neosobní přístup jde o to že, ten link inplanning je jakési alibi k tomu že jsi v monitoru. Jde o to že, te nejde pingnout aEdoras mne již tenkrát když jsem te dával do statusu APčka upozornil že mohu přijít o mappera prptože nejsi pingnutelný. Protože jsem s tebou mluvil jak jsem psal tak jsem nemohl tušit že k tomu došlo omylem. No na ICQ mne moc neodpovídáš
Co se týká inetu nabídl jsem ti 5 GHz rádio a stejnou cenu za neagregovanou 512 na 1 HOP do optiky.
Když ti to upadne tak mne to napiš. dík. dávám ti to zpet.
Ještě dotaz přečísloval jsis rozsah? použij 10.41.0.41
zdravím Karel
čas od času to chce se připojit. mám totiž pocit že, pokud po nejakou dobu nenavštívíš stránky tak ti to přestane posílat upozornění.
jinak hodně záleží i na nastavení. Zdravím Karel
jsem pripojen pres WiFi (ale pres jednu firmu) z domku kousek od Gymnazia az na Novak (sidliste u Plusu). VSe bylo OK, ale pred nedavnem zacala mit linka chvilkove vypadky. Pry by to mohlo byt tim, ze nekdo po ceste meho signalu lidove receno "prepaluje".
Tak by me zajimalo, jestli o tom neco nevite a jestli to muze byt pravda, nebo je to zpusobeno treba nejakymi atmosferickymi vlivy. A hlavne co by se s tim balo delat.
BTW: Mozna je to trochu offtopic, ale az bude czfree v HP, tak se to bude taky resit, a proto se muzete pripravit rovnou.
Mam ten samý problém v kyjích. jenže pokud máte čas a chcese vám což vetšinou musí tak zjistíte to co já u mne to dělá LAM+ nebo taky Vaše sít na 11 kanále mne ruší link na Laktos "a52578" Lehovec-šterboholy dále ted hledám AP "AC byt" jede mne cíleně na 2 kanále kde jsem dal dokrývací AP kvůli gumování LAM+. zajímavé je že, tyto aktivitky se dějí co jsem vytkl technikum LAMu že, spustili ten link i když viděli a věděli že budou rušit.
Zdravím Karel
Samozrejme, ze tym by sme aj riesili pripojenie Hornich Pocernc kvalitnou linkou do Czfree.net Potrebujeme ale nejaku moznost umiestnenia HW na strechu s dobrou viditelnostou na nas node styx
Tendle proble uz taky resime. Na kraj pocerni by se asi dostat dalo, ale vetsi problem bude asi se spojem dal do pocernic. Jedine ze by se nasel nekdo, kdo bydli v nejakem vysokem dome nebo panelaku.
Kedze akosi na tom sam makosim a ten spoj nutne potrebujem, je pravdepodobne ze Pocernice poriesime, nejake riesenie sa uz crta, akurat ze to je balkon a nie strecha. Kazdopadne ak sa nam to podari, prevelice radi budeme sirit silu czfree.net-u do Pocernic zadarmo. pokial ovsem niekto bude schopny vyriesit fajnovu strechu s dobrym vyhladom, nech sa ozve. Za seba upozornujem, ze nie som ziadna komercna firma a czfree.net rad zadotujem, sam ani ziadnu komerciu v poskytovani WiFi a podobne neprovozujem :-). Inak primarne budeme lajnu s node styx riesit na 5Ghz.
Vyřešeno kontakty mam a spojení by bylo teoreticky možné. Otázka je jestli 5 GHz do kyjí dále pak GHz do HP nebo jinak nicméně bych byl rád aby v HP byla dodržována cloudová politika cloudu Jihovýchod za to předem děkuji. Zdravím Karel