nic se nemá přehánět. fakt je, že člověk je pak připitomělej a zpomalenej. a asi největší problém huličů je, že nic neřeší a všechno odsouvají na zítra.
v pátek před týdnem jsem seděl v hospodě s jedním typem u stolu. oči měl rudý jako králík.
ptám se ho: kolikrát jsi byl tenhle tejden v hosdpodě ?
a on: nevim.
a co ve středu ? nevím, nepamatuju se.
a včera ? hele, já fakt nevím.
kolikátej máš dneska špek ? třetí.
Mno, moc nepřekvapí, že "zneužívat" (nebo spíš "nechat se zneužívat ") je možné i hulení. Otázka je jestli ten tvůj typ v hospodě jen hulil - nebo jestli k tomu ještě byl namol. Kombinace alkohol + tráva je samozřejmě větší nápor než samotný alkohol nebo samotná tráva - a všechny (rozumné) kultury rozlišovaly mezi svátečním uživáním nejrůznějších zmaš?ujících substancí ve velkém, a mezi normálním každodením životem, kdy bylo potřeba hlavně nějak fungovat... jenže my žijeme v konzumní společnosti, kdy platí "čím víc, tím líp" - takže i k drogám se lidé dokáží chovat jen konzumně a zaměňovat kvalitu za kvantitu ...
To pořád nic nemění na tom, že by to mělo být legální, a že pro většinu lidí je větším problémem než konopí závislost na kafi, televizi nebo internetu ...
ten typ byl úplně v prdeli.
televizi se mi podařilo vyřešit. žádnou nemám :-)
ted ještě co s tím internetem. snažím se to přebít knížkama, ale moc se nedaří.
stejně je travka zakázaná jen kvůli bavlně. mám pocit, že je pořád na jednodolarovce.
hulení je ted v módě. každej si to chce vyzkoušet. naštěstí to většinu lidí přestane bavit, případně začne chodit do společnosti, kde se nehulí.
a co cigára ! nebo jen obyčejnej alkohol. napáchá to daleko víc škody než obyčejné hulení. huliči jsou prostě jen flagmatický. a nic neudělaj. a kdo nic nedělá, nic nezkazí :-)
Mám pocit, že to měl být průzkum, kdo hulí a kdo ne. :( Já osobně si občas brčko dám a myslim, že spousta lidí chlastá. Co kdyby se udělala anketka o tom, kdo si z komunity czfree dá občas alkohol.
A ty náckovský keci sem myslim fakt nepatřej!! A nejen sem!!!!!!!!!!!!!