HWAP mám mohu půjčit bud OEM D-Link (GWAP), co se mne tu ještě fláká WRAP a Asus (ten je u Raptika).
Mam velkou prosbu dal jsem na SNTOP rozbočovač nyní se mne zadařilo že, v Kyjích mám akutní nedostatek kmitočtů. Vypadá to hloupě ale, bylo by možné ten rozbok mne vrátit.
Zdravím a děkuji Karel
Dnes jsme měli sraz OS HMnet mimo jiné jsme řešili obdobný problém trochu jinak s této debaty vykristalizovalo i toto nemá nekdo čirou náhodou na AP Yenik nasmerovaný z blízké vzdálenosti síto třeba nejlépe 24 db Andrew PL je na svetě a padaní taky
nehledejte chybu jen na straně AP
Zdravím Karel
budu se stehovat do toho noveho ruzovo/zluteho baraku hned u Nadrazi Vysocany, do nejvyssiho (9) patra s terasou, s vyhledem na ten velikansky zalesneny kopec nad kterym je (zrejme) Prosek. A ted si nejsem jisty, jestli se mam ptat na pripojeni spis tady nebo ve foru "Vysocany" (coz uz jsem zkusil a zatim nic)...
Ahoj, nedavno jsem se pristehoval na Prosek - do Varnsdorfske. Podarilo se mi pripojit do CZF na AP yenik.sv. Andrew mi poradil, ze bych mel dat vedet majiteli, ale nevim, kdo to je(myslim ze v mape neni uvedeny zadny kontakt. Neporadite mi, co mam delat??? ICQ:330273718 Dekujuuuuu!