rád bych se zeptal na totéž jako Tatt a mnoho předchozích , tzn. možnosti připojení na Tvé AP, rychlost, cenové podmínky atd.
A hlavně jestli je možno proměřit připojení.....v podstatě mám stejný dotaz jako Brooch - jedná se o ulici Čerpadlová....
S díky Beetle (@cmail.cz)
Stěhuji se na Paříkovou (horní část), nevíte někdo jaké jsou zde možnosti připojení? Popřípadě jaký je zde signál? Na střechu se bohužel asi nedostanu, takže jedině balkon v 4 patře? Prosím poraďte nutně potřebuji přístup na net.
uprimne receno forum uz moc nesleduju, ale pokud mi poslete PMko tak se to ke me dostane :-).
Momentalne mame trochu plne ap ve vysocanech (krynn) a resime to. Nevypada to, ale na nejak zavratne rychle reseni cca mesic az 2.
Cili pripojeni mozne je, ale az v budoucnosti. Jinak dalsi alternativa je node Land a Stemar. Ostatni full ap uz nespadaji do naseho cloudu a ani k nasi GW. Toto je informace ke konci kvetna 2005, takze se urcite bude situace vyvijet.
Dale muzete kontaktovat vlastniky node Stemar a Land. (Stemar a Jakub).
prestehovala jsem se nedavno do Vysocan (ul. U Vysocanskeho pivovaru) a potrebuju se pripojit na internet. Muzete mi prosim nekdo poradit, jestli je tu nejaka moznost a pripadne jak by to bylo cenove narocne?
Ačkoliv jsem wi-fi technologii vůbec neměl původně v úmyslu používat, alternativní ISP ADSL mě připravili o tolik času a nervů, že odmítám přispět byť jen haléřem nebo další sekundou času na toto téma. Nabídka ISP po wi-fi mě také příliš nenadchla -- samoinstalace pouze při ročním předplatném bez možnosti vyzkoušet předem (CZnet.cz), 500 Kč bez DPH s FUP (duhovasit.cz)..
Jelikož mám 0 času (přesněji řečeno mi denně chybí asi tak 10 až 36 hodin...), nebudu asi pro komunitu přínosem prací, ale třeba bych mohl přispívat právě svým poplatkem za připojení k Internetu.
Moje představa je 512/512 do 500 Kč měsíčně, mé investice do zařízení předpokládám kolem 2000,-, cítím se na samoinstalaci (ale pár rad asi budu potřebovat) zatím bych fungoval jen jako klient.
Co se týče viditelnosti, viz můj node owoce.
A na závěr dva dotazy:
1) Ujme se mě někdo, chcete mě? :-)
2) Anténu (vyhlédl jsem si 14 dB panel) budu asi nucen umístit dovnitř do kuchyně, protože bydlím v obecním bytě a nějaké vrtání do vnější zdi asi nepřichází v úvahu. Nebude okno/sklo příliš velkou překážkou?