kabelnet
senior member zastupce cloudu 10.41
|
chováte jako malý děti Popravdě tahle debata mne už nemůže ani naštvat.
2Gookin: Honzo než splitnout toto vlákno tak bych radši zrušil to nefunkční UHLanu na netzoně místo toho ti tam umístím placené třeba Discocentra.
2Krk: naprostý souhlas každý má právo na vyjádření a je jedno jestli je člen OS Uhlan nebo ODS či KSČM.
2xbARP27: Trochu nevím kdo je kdo z UHLanu. Boromir tu napiše neco co ty z uspechem vyvratiš aspon z pulky.
Jinak jake mas postaveni v OS ze, muzes clenum zakazovat vyjadrovat se. timto pristupem si koledujete (ne ode mne) ale, jiných o celkový splitnutí do NON-CZF a pokud vím je tu jeden jedinec kterýmu o to jde (malý červený Mike) že.
Co se týká toho vlákna je na nic a pokud spolíháte na to řže, poskytujete info pouze na radách tak si co nejdřív nakoledujete že, vás valná hromada vyfakuje včetně MVčr s tímhle přístupem bez přičinění druhých moc dlouho fungovat nebudete.
Blbá otázka Kde můžu videt v elektronické podobě zápis z nejaký rady. Nebo třeba stanovy odpověd že, stanovy máte podobný nejakýmu OSku by mne jako úředníka z MVCR nezajímala ani zbla. Bud je máte nebo nemáte.
Karel
PS: Na můj vkus se chováte vážně dost divně určité kroky se pokusím ještě dnes přednést radě OS HMnet.