Allcomu mam od zakazniku u kterych ted jede zkusebni link a nebyt te frustrace, tak by byli Alcomsti i nadale. SVM jsem videl na pitevnim stole a mel jsem tu cest ho na 3 lokacich omerit - to musi stacit uplnymu hovadu jako jsem ja, aby pochopilo ze tohle veprovy fakt neni kosher. A konwes? Dodava sve rohy, traktory, nebo jak tomu rikate tak dlouho a vytrvale, ze jim ty parohy narostly i v signalovem prubehu) Ale jinak docela normalni zarizeni, ikdyz k Alcomam ma dost daleko. Je proste videt, ze pan Vodicka je z Konwesu nakej ten patek pryc
no tak dik za hezko vizi .... tzaclo to tim ze jsem chtel spoj od tebe ... jenze si se dlouho neozval a ja mel pretizeno .... no tak sem musel jednat ..... nemam moc penez ... tak sem nemohl vzit alcomu :( ... ale smitka me nabidl SVMku na splatky ... a na to uz sem mel a mam ... takze volba byla jasna ... a ted prijdes ty a jini nejmenovani a strasite me ze se me to drahe heblo za chvili rozsipe
- development
- freenet, education
to Aldapo - my se zname ?? jake Kounice ??? ... a je to 2 km ten spoj ... a nejake zaflusane trango to me muze vlezt na hrb potreboval sem pater ... ne namalovat kulisy
- development
- freenet, education
btv.cz zkousi taky nejake desitky i je uz prodava cena asi jako Alcoma vic o tom nevim....spis me zajimal Dcom...Ti o vanocich finisovali s desitkou a ted by to meli prodavat...jenye na strankach pusto a prazdno...tak nevim kde stou kopii Konwesu skoncili :-)