tedy 84.000 - nase cena je 70, zbytek je dan, kdyz budes platce DPH tak to odectes kompletne, kdyz ti to bude fakturovano jako antenní rozvod bytoveho fondu tak je dan 5 procent.
realita - ale ani alcoma to za tech 99000 nema s daní
a pripadna instalace = + ? Instalace okolo 6-7tis (zaruka 2 roky)
anteny rekneme 60cm (7km) = ? km na 60 je docela prepych UR . asi 21dB (zvytecne - na 7 km staci UR okolo 10dB) Pocitej okolo 7tis za anteny
drzaky NEjsou v cene, support antény ano, Pro 60cm anteny staci klasicke antenní konzole 20cm
Doprava dle kilometraze.
predelani na jine pasmo neni - v kalkulaci nutno radeji pocitat, ze se spoj po 2009 vyhodi cely
Ne, bude stacit vymenit MW jednotku (je mimo I/O narozdil od alcomy)pocitejte ze jednoduché konvertory (bez AGC remote) jdou v dnesnich cenach nekde okolo 20tis za kus - ale v budoucnu urcite ceny spadnou
od příštího týdne budeme vydávat Prohlášení o shodě, prosím
všechny, kdo měli zájem o zkušební provoz s pronájmem pojítka s 50 proc. akontací a postupnými splátkam nech? se ozvou.
Nabízíme nasazení pojítka za 50 procent pořizovací ceny, s jeho postupným placením splátkou okolo 7 000 Kč
RPSN dlužné částky 12 procent
- chybi mi reference spokojenych zakazniku
- kolik spoju je v provozu
- vyzarovaci charakteristika, to, ze ti to nikdo nezarusi jeste neznamena, ze to nikomu nezarusis ty
- jakou ma spoj datovou kapacitu?
- predpokladam, ze je full-duplexni?
- jak se spoj chova pri plnem vytizeni? kam az narusta latence?
- hodne pochybuju o nezaruseni bez limcu, je obrovsky rozdil mezi limcovymi antenami
- prijde mi hodne zvlastni, jak se tu sebeprezentujes, ale ani nenapises, co jsi za firmu
- jaky ma ta tvoje firma zkusenosti s vyvojem?
Jestli jsem to dobre pochopil, tak jsi o 15 procent levnejsi nez MEcko Alcomy s Boschkama.
Kdyz na jednu stranu vah dam pouze Tvoji argumentaci a nekolikadenni testovaci provoz a na druhou stranu Alcomu, SVMko, Konwes atd s stovkama funkcnich spoju a mnoha lety vyvoje a zkusenosti....
Tak myslim, ze tim cenovym rozdilem 15% to nevyvazis ani nahodou. Pokud to je fakt tak dobry, jak tu slibujes, tak predloz merici protokol ze zkusebny, kde se Tvoje parametry potvrdi. Navic bez zkusenosti jak se to bude chovat v zime atd...
Ty Tvoje fotky o chovani bubnovych anten byly prilis extremni, na zadnem z nasich spoju jsem v zime neco podobneho nepozoroval ani naznakem ani kdyz bylo huste zasnezeni... V beznych podminkach pouziti se to naprosto nemuze stat... Leda nekde na horach atd... ale v zastavbe, kde bezne existuji komunitni site schopne vyuzit tyto technologie to je bez sance.
Bez urazky - zatim jsi na me udelal dojem, ze jsi "domaci bastlic", ktery si hodne veri a bud potrebuje nebo chce na tom vydelat.