AngelG,
víš, já na rozdíl od tebe nechci z CZFree dělat nic. Vůbec nic, chápeš? Tzn. ani ISP ani odbory! CZFree je tím, čím je: postavená na principu volného přenosu dat.
A pak je také tím, čím ji kdo udělá: založíš internetovou bránu, můžeš využít její infrastruktury, založíš rádio nebo TV, opět můžeš využít infrastruktury k přenosu packetů. To jestli tyto služby jejich poskytovatel poskytne zdarma nebo za úplatu není moje ani tvoje věc!
Ale to už tu bylo tisíckrát řečeno-- viz výše. Možná nerozumíš, ale spíše nechceš rozumět.
Vim, ze kazda gateway muze nasadit jine ceny, vim ze na 32 kbps "zdarma" se nelze spolehat - to je snad jasne kazdemu. Ale jaka je teda cena za pripojeni?
Priklad - muj sen je mit 32 - 64 kbps negarantovane, ale neomezene (casove i datove). Pokud bych se chtel pripojit pres Transgas/Deu kolem jake mesicni castky castky by se to tocilo? Alespon priblizne. 100? 500?
vic? min?
Pánové,
jsem tu nováček, moc o tomto tématu nevím. Mám pro někoho otázku. Jsem z Olomouce (Povel a Lazce) a chtěl bych využít připojení bezdrátově Wi-Fi. Existuje nějaká možnost? Kde zjistím bližší informace?
Kjencek
06.12.2002 v 07:25
djdodo
CZNET
Už jsem pripojenej do czfree,ale net mi jde mizerne
jsem připojenej do czfree.net a nečinilo mi to žádný problém. Přečetl jsem si ve fóru to co jsem potřeboval kontaktoval ty správný lidi a po zakoupení hardwaru jsem měl všechno do týdne vyřízený a funkční. Konektivita, kterou jsem si objednal a zaplatil funguje a přesto že bydlím v samém centru tak bych tu široko daleko nic lepšího ani blížícího se této nabídce nesehnal. Myslím, že problém není ve fungování czfree ten systém úplně vyhovuje problém je v lidech. Kdyby jste místo kecání o věcech, který tu byli již několikrát napsaný si nejdříve na chvilku sedli a trošku to fórum projeli tak myslím, že spoustu otázek co tu padlo by vůbec nebylo a to nejenom v tomhle threadu. Připadne mi, že většina lidí se nejdřív ptá, pak někde něco hledá a pak teprve přemýšlí. Zkuste tento pochod obrátit a uvidíte, že to funguje. Lidi okolo U**x systémů jsou myslím na tento postup zvyklí.
těch 32 kbit/s mi spíš připadá jako 64, protože mi to těch 4-6 kbytů/s dá.
ale co nechápu. tohle je jen do internetu. takže když stahuju od někoho z intranetu czfree, tak by mi to mělo dávat možné maximum ? ne ?
neznám topologii sítě, ale od jednoho jsem jel asi 5 kbyte/sec a od druhýho asi 40 kbyte/sec. tak nevím, asi ten jeden měl nějaké shapování nebo co. jaké s tím máte zkušenosti vy ?