chapu ze jako "lamer v oboru vami danem" - resp co se shapingu a co se promethea tyce nejsem asi "osobou poverenou," nicmene vezte, ze i kdyz mam rad RH distro a i kdyz si nektere programy kompiluji tez sam, tak README ci nejaky to DOC si ctu i u RPM baliku, a to VZDY. Clovek nevi kdy se mu to hodi.
Resp. radama typu RTFM jsem se to naucil, a zjistil jsem ze to ma dost vyhod...clovek pak neni aspon za vola.
Takze ac xChaosovo dilo uznavam a libi se mi, odborne vyhrady nemam, protoze na to me vedomosti asi nestaci, musim se zastat dannyho v tom, ze i RPM only ppl ctou dokumentaci.
Připomínky očekávám od uživatelů té aplikace - ne od rejpalů. A přístup "vím, ale nepovím" mám fakt ze všeho nejradši. Když tak dobře víš, co všechno by šlo udělat líp, tak proč se o to nepodělíš ?
11.04.2005 v 14:00
danny
11.04.2005 16:23
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
xchaos)
xChaos: bohuzel takovy soubor nemam ani v systemu :( Takze distribucni balik (FC3) to v sobe nema. Ptal jsem se par lidi s debem, a distribucni balik jadra u debu to taky pry nema, takze v tomhle tezko pomohu.
Dale bych rad pripomnel, ze Danny ma v jedny veci pravdu, a neni mu treba za to nadavat:
upozorneni na chybu neni rypani. Chapu ze Te to stve a me by to asi taky nasralo, kdyz neco udelam a nekdo to zkritizuje, jenze je fakt, ze takova kritika Te dozene k tomu, ze v dalsi release ta chybka bude odstranena.
Vyrok "nemas zajem pomoct, tak vypadni" se mi nezda byt na miste. Nechci mit oznaceny rypala, nicmene je fakt, ze rejpnuti na prave misto leckdy pomuze. Osobne bych vytku nejake chyby a pak nalezeni problemu a jeji odstraneni nebral jako pomoc Arachne Labs, pochybuju ze to tak danny bere, spis se jedna o technicky problem.
Co kdybyste se vy dva hadali mene, a treba vymysleli co a jak? Tezi jak a co chybi uz rekl danny, tak ted vyreste spolecnyma vedomostma, jak chybu napravit. Pomuze to vsem zucastnenym.
hodilo by se i moznosti qoseni ostatnich ifacu na urcitych pajpach. tzn iface wlan0 by mel jinak nastaveny shaping nez wlan1, eth0 a eth2 by mely taky jinou sirku pasma a zaroven by kazdy user ktery by mel danou urcitou sirku pasma mohl byt nastaven na nekolika ifacech zcela jinak
Nedal by se do pristi verze Prometheuse pridat prepinac, ktery by znovu nastavil pravidla podle stazenych dat a omezil by sosace a nesmazal by puvodni kredity,aby ho bylo mozne poustet napr. co hodinu a tim zvysit kvalitu linky pro lidi co nestahuji.
Zdravim , chci pochvalit za skvely softik , zkousim ho na jedne z nasich inetgw a bezi bez problemu , je mnohem lepsi nez klasicke htb.init
. Chci se zeptat jestli funkci programu nevadi ze v cronu nastavim preview kazdou hodinu { napriklad 20:55 21:55 atd }
a spusteni prometheuse kazde dve hodky { 22:00 24:00 2:00 atd }
Bude program schopen co 2 hodinky menit rychlosti podle nastveveni ???