Tak nevim, nejede mi to ani s jednim. Tobe to funguje normalne? bez zapnuteho DHCP relay? Nemusi se po naharni firmwaru ap resetovat? (nechal jsem jen reboot). Nejak uz me toho moc nenapada...
tak potvrzuju funkcni DHCP na verzi 3.00D. Chtelo to reset pres zadni cudlik... ted to zkusim jeste na tech problemovych win98 a uvidime. Jen mam dojem, ze ziskavani adresy trva docela dyl.
principem tohohle fora je ze kdo muze pomuze - a ne jen ze neco potrebujes a tvuj provider ti nepomuze tak to zjistis tady a tim to skonci.
Tohle je forum jiste komunity - do ktere ty ocividne nepatris a patrit nikdy nebudes - uz to konecne pochop.
Mozna az prectes zbylych 60 stranek, (nebo rekneme spis 30 poslednich), tak odpoved na tu tvou otazku 100% najdes, a to minimalne 2x !!!
Na tohle se tu pta minimalne 1x za mesic clovek co mu je zatezko projit si tech "par" stranek nebo pouzit vyhledavani.....
nahral jsem si do ovise FW pro WP103 (z wlanshop.sk) a pac mam WP102 je z toho polomrtvolka :( DHCP skrz proleze, jako AP to jede taky, ale nevim IP, nedostanu se na webmngm ani telnet. Je tu nekdo z Prahy (nejlepe okolí Vršovic) ochoten mi do toho pres konzoli nacpat jakykoliv funkcni FW? Nechce se mi kvuli jednomu AP bastlit kabely k seriaku.
Nabizim nejakou uplatu nebo mrtvolku prodam za nejakou zajmavou cenu a ozivte si ji.