U řečí narozdíl od tebe nezůstane Jak jsem psal není problém zřídit optiku mezi Prosekem a JiPe.
Pokud jsem měl na optiku mezi Měcholupama a prosekem tak mne těchto pár metrů nezabije. Ovšem musí Být zájem.
ISP jsem já. platit se bude mne.
realizace cca 14 dnů až 1 měsíc potřžebné papíry byli vyřízeny spolu s linkem naProsek .
reference na co dělám to pro CZFree.
Smlouva ano. nyní ve stavu nárhu smlouvy u právníka. Všeobecné podmínky doplněné o provozní řád již mám na papíře.
K té vyhrazené VPN k JiPe není problém řekni si odkud kam a pak ti tu VPN po vyvaření ihned spustitím samozřejmě je tu vstupní poplatek a pravidelná měsíční platba pokud by jsi neodebíral Internet. pokud jsi myslel že, ti vyvařím fíbr od tebe z baráku tak díky ale, to pro mne není kšeft zdravím Karel
nechte uz ty nabidky napokoji . Optika k Jipemu je dobry napad, ale tezko realizovatelny... Navic docela zbytecny. Tolik klientu v Kobylisich nesezenes, zvlast, kdyz tady do konce prazdnin budou vlastne 4 provideri i s tebou . Konkurence je velka, ja uz jsem rozhodnutej... Ty mi asi nedas free konektivitu pro AP ;-/, jini mi ji daji 2Mbity (od konce prazdnin snad 4Mbity) i s verejnou IP.
Air-net nabizi take skvele ceny! Pro panelove domy za uzasnych 400,- rychlost 4Mbity !!!!!
Takze se tu bavime zase o nicem
Takovehle sny jsme tu nemeli ani v roce 2002,kdyz jsme zacinali.
P.S. budeme pozdravovat tetu z telecomu a resp. ty,co delaji p2p spoje ke kazdemu zakaznikovi na wifi
-jo a taky fiber optic k Jipemu,navrhuji koupit Karlovi-Kabelovi krumpac a orange vestu,abychom to urychlili
jeden bude delat 10G p2p spoje aby mohl parit UT
druhej taha optiku k nekomu kdo ani nevi, ze co se na nej vali
Predbezne bych vysel z toho, ze je leto cas prazdnin a dovolenych, takze se uklidnime, poradneme precteme ceniky a budeme doufat, ze i na podzim bude vsechno funguvat dle smelych planu, ktere prinesla okurkova sezona.
Osobne si myslim, ze tahat optiku Prosek-Kobylisy je zbytecna akce, kdyz na spoji Jipe-Jablonka je aktualni zatez 1Mbit na Prosek a 360Kbit z Proseka coz nechava minimalne 2Mbit rezervu do vytizeni normalniho half-duplex wifi spoje. Jablonka-kabel2 je po LAN a nez se vytizi spoj na Jipe tak to jeste chvili potrva ... takze klid prosim. Hlavne se neukvapovat umistovanim technologii do cizich objektu, myslim, ze uz toho ma Jipe doma pozehnane a dokud stavajici technologie staci neni duvod instalovat dalsi silenstvi (btw co Crusader, nezvladl by tech 1.3km obslouzit taky?)
Passi
ps. Liberecky isp garantuje tak nizkou rychlost, ze si mozna objednam isdn a budu na tom lip; ke Karlovi mam vetsi duveru no i tak bych dalsi rozlet pribrzdil a vyckal az pojedou stavajici linky na 85% a ne aktualnich 30%