myslim si ze takova subneta /27, tj 30 adres (pokud spravne pocitam) bude bohate stacit.
jen musim mit nejakej cas kdy bych ti napsal ty podrobnosti...ted vazne stiham jen spat a jit do prace ci za pritelkyni, ale o weekendu bych mel mit volno
Prezletice2-zviry je porad offline? Nemam totiz signal porad na nic a na nikoho (mereno naposled pred par mesicema sice ...). Jsem ten co bydli dole v Jivovy, merili sme to kdysi spolu u nas.
Je nas tu vic v tomhle hluchym miste, co bysme se radi pripojili. DjDodo slibuje AP na Woodfacu...
Oook: Mohl bys sem prosim pak napsat kratkou zpravu, az bude zviry2 online? Zkusim to pak premerit znova.
S tim Woodfacem to neni tak jednoduchy, syn chlapika, co mu to patri, je pry trochu zlobive dite co se skoly tyce :-)), tak mu tatinek moc nedovoli. A ten kluk na to taky hazi bobek uz. Jeho tatik je navic podnikatel, takze by nic zadarmo asi nedal, jedna prej s DJdodem a trva na svejch podminkach. Takze nejaky CZF ho moc nerozhazi, chce vyhody.
Rád tomu napomohu jak čístečně finančními tak fyzickými prostředky - např. nějakou mojí dovedností (bastlení, lezení po střechách, vypalování cizích AP ) ...
Pokud to pomůže zlepšní konektivity uvnitř místních obcí či do CZF a hlavně stabilnímu netu (fakt by mi stačila i 64ka, ale 24/7 stabilní bez lítání nahorů dolů a pingy pod 1s)
No prave, CZF neni ISP, a uz vubec ne s garantovanou spolehlivosti, takze ho to necha klidnym. Jedine ze by ten kluk neco chtel delat, ale uz sem se s nim o tom vickrat bavil a ztratil davno zajem. Navic sem slysel, ze uz je nejak domluvenej s dodem o vyuziti jejich strechy.
Na doda do cako vidim z domova, ale je to nejak dost kilaku, snad 4, nevim jestli bych se 14dbi antenou tak daleko dostriknul. Ted sem zatim v pohode, jedu pres satelit, ale v srpnu mi ho vemou:-(.
Ahoj,
dnes jsme (slozeni IOJ, Virnik & ook) zprovoznili novy spoj z Radonic do Vinore (vcetne dynamickeho smerovani). Vysledkem by melo byt lepsi propojeni mezi zapadni a vychodni soucasti Repnych poli.
Ano, Vychod Repnych poli uz ma plnou konektivitu do EU (eh ... chtel jsem rict do CZFree.Net).
Zdravi
MK
Radonice-Jenstejn-Prezletice-Vinor a vychodniho kolecka Radonice-Satalice- -Vinor.
Za Cervenec zadne finance nechci, vzhledem k problemum s nahozenim optiky.
IOJ
IOJ: na odzkousenou to je fakt ohodnoceni na vybornou. Musim uznat, ze se ti tohle povedlo. Ted je jen otazka, jak to bude vypadat, az zacnou radonicti sosat. Jako jsem pro, abychom spolecne nakoupili konektivitu a tu dali do cele site. Verim ze kdyz se Vinor, Prezletice, Satalice, Jenstejn, Radonice spoji, daji vic nez jen 2Mb/s.
to by pak frkalo skvele.