tedy co můžu já za 5111Kč včetně DPH
Je to krásná kartička pro PCI slot s jednoduchou instalací, která chodí jak pod Win tak pod Linuxem, má odpojitelnou anténu a chodí opravdu dobře.
Tahle krásná věc umožní sama o sobě předávat a směrovat provoz bez zapnutého PC. Má klasické TP připojení k další síti.
Antény co LEVI nabízí jsou taky slušný.
Rozhodně nikomu nevnucuju svoje ceny, ani na tom nechci vidělávat, jen sem ty karty zkoušel a myslím, že nic lepšího zatím na trhu není.
nesehnal bys Linksys WM11 ? Je to jen pcmcia karta s dvema konektory na antenu. Je to karta, ktera se strka do AP a jinech wi-fi veci, takze asi podporuje AP funkce - akorat ji nikde neprodavaj. Mozna pres nejake oem kanaly.....
Stejne bys moh rovnou dat cenik wi-fi veci na forum. nemyslim cenik levi, ale za kolik ty to prodas s dph pro CZFree.Net. Usetris tim hodne lidem hodne prace
Me obcas kdyz win hlasi kod chyby 10 pomuze resetovat nastaveni v setupu, pod polozkama pci (nebo integrated peri....)apod, je tam nejaka polozka reset configuration, (ted nevim pisu to v praci a board co to ma mam doma) tak to ndam na enabled (nektery boardy mely both bios, apod takze proste zapnout), po ulozeni biosu se resne poc, tato polozka se vrati jak byla, ale neco se udela s irq adresama a dma na pci, takze me to potom wokna rpestanou hlasit.. (ted jsem instaloval win a dve akrty wifi nechtely chodit jak byly rpedtim, tak jsem je prohodil a bezely, po otestovani win .net jsem se chtel vratit ke starymu os (byl na druhym disku) a zaclo to hlasit presne tohle, tak jsem pouzil tenhle trik a uz sitovky nabehly...
Nakonec se ukazalo, ze karta byla opravdu vadna. Tak ze jsem ji reklamoval. Ale to je u me normalni. Cokoliv si kopim noveho, tak je vadne jiz z tovarny. To je proste moje prokleti ..