Mozna bych pro vas mel alternativni reseni... Mam 30 desek TP interface ktery maj rozhrani kompatibilni s ronjou a nabizi mnohem vic funkci. V sekci bazar je o tom vic i s fotkou.
hm, no me uz taky asi tyden neodpovida. co ja vim tak to prodaval primo u sebe v byte, nevite nahodou jesi to na cas nepredal napr. brachovi (jesi nakeho ma ) nebo nekomu kdo tam s nim bydli? ted fakt nevim, jestli mam slozite shanet plosnaky na twistra nebo pockat na tu CPLD verzi od jakuba ladmana..... nevite jak je to daleko? sory teda ze se na to porad ptam, ale ja bych ju uz docela chtel
a nevite co dela momentalne ondra tesar? ja sem mu psal kvuli ledek a taky nic :( nemate nahodou nekdo navic 6ks F4000? nebo aspon 4ks ...
jedno cpld od pana MRX111 mi stacilo az moc, ale Jakubovi se snad da verit.... aspon se tady tu a tam od neho obevi naky prispevek, narozdil od jinych keri neco zverejnili a byla to totalni slatanina.....
děkuji všem, kteří tu uvedli informace na pravou míru, a omlouvám se všem, kterým se zpozdila dodávka Twisterů. Ano, je pravda, že teď o prázdninách je trochu problematické období, kdy mám daleko méně času na odpovídání na e-maily a na organizování expedice poštou.
Každopádně termíny pro osobní vyzvednutí (tj. út a čt 14-18 hodin) jsou stále platné, přes celé prázdniny - s jedinou výjimkou, a to 5. srpna, kdy mají dovolenou bohužel všichni. Všechny ostatní úterky a čtvrtky jsou zajištěny.
Zasílání poštou se teď v červenci zbrzdilo, za což se omlouváme, nejbližší expedice proběhne 1. srpna, a poté někdy v druhé polovině měsíce.
Na 100% se ale můžete spolehnout, že peníze nepadají do žádné černé díry, vždy za ně ty plošňáky dostanete ;-)
Schvabe, prosím, uváděj informace na pravou míru, možná že funkce jsou srovnatelné, ale cena je daleko vyšší.
Btw, Clock neměl žádnou protekci - té objednávky jsem si všiml až po tom, co byla vyexpedovaná ;-)
Ziletka: Dík za důvěru. Jde právě o to, že kvalita je pro Ronjashop úplně ta největší priorita. Občas se sice stane, že někomu plošňáky dorazí o týden nebo dva později, ale vždy jsou opravdu kvalitní, což rozhodně nemůže říct každý, kdo je prodává... Teď to nepíšu jen pro to, abych si tu dělal reklamu - dosvědčí vám to každý, kdo si je od nás koupil.
To? o Ronjashopu vše :-) Pokud budou nějaké problémy, jsem na mobilu (je uvedený na stránkách ronjashop.com: 775 037 375).