Je tu nejaky zajemce o inet z Lehovce? Vzhledem k tomu, ze mi ty panelaky brani ve vyhledu na centrum a bylo by to dobre misto pro Access Point, jsem ochoten a a schopen se nekomu z Lehovce na pripojeni zaangazovat ... (pripadne i u nekoho z Cerneho mostu:-)
nevim kdy se mi podari neco nafotit :-) s filmem odmitam a digital musim pujcit. Ale myslim, ze bych videl i na Lehovec - teoreticky a ty uz mas nekoho na dalsi spojeni? A ses kde presne na Lehovci? A uz mas nejak rozmysleny pojitka? Budu se snazit o ty fota.
ja jsem v konzumni - u krizovatky Kbelske a Podebradske (viz muj prispevek v threadu zalozenem krynnem)
byl jsem na strese a vypada to instalovatelne
Nejlip vidim na Lehovec (panelaky), pak mam vyhled smeren pres rybniky smerem ke kostelu, a do tretice na Cerny Most, i kdyz tam jen na ty krajni panelaky u Rajske zahrady. Bydlim v Cernicne ulici... Jesli to od Tebe pujde, dej vedet... H.
Zdravím Vás, rád bych se také připojil v dané lokalitě. Bydlím na Hutích a mám výhled na jih, Lehovec, Hloubětín a centrum. Ze střechy vidím i Žižkovský vysílač. Jsem ochoten se podílet na zřízení přípojného bodu.
Hodlam se prestehovat, a to v brzke dobe, takze prozatim veskere me plany na pripojeni padaji (nutna podminka pro podnajem: pripojeni na Inet:-) - nevite o nejakem bytecku?:-).
Hute jsou, obavam se, docela zapadle, takze na mne neuvidis. Ale nekdo dalsi z Huti psal, ze by pripojeni rad ... Projdi si Forum, Pripojne body ...
Myslim ze ano ale nejsem si jisty...jinak vidim jeste na Prosek na kus zizkova vcetne veze....udelma fotky a prasknu to sem...Je uz v Hloubaku nekdo pripojenej??