No tak ted nevim co si mam myslet. zjištuji že, je celkem dobře že, jsou dovolene neprijde mne takoveto jednaní zrovna v pohode jeden mesíc ano druhý ne. No nevadí neřeším pokud někdo zájem mít bude neodbudu ho nicméně ted by mne spíš zajímalo jestli někdo má vůbec zájem aby se stavba toho linku aspon zaplatila?
Jinak narozdíl od IOJe nešlo jen o Inet ale, i o trafic CZFree vzhledem k tomu jak to padá u BratraK tím mu nechci jeho AP poškozovat pověst osobně můj názor delší dobu je ten že, by se tomuto AP mělo odlehčit.
Jinak Virniku nevim co je lepšího na netu který je dražšší než ten ode mne ale, tvoje volba. Navíc mne přijde zvláštní že, o pár příspěvků výše nemůžeš IOJe vystát a nyní v pohodě?
zdravím Karel
KarelFilip: muj nazor se nikterak nezmenil. Dokazu vsak ocenit i klady. Zatim neni nikterak rozhodnuto a jak rikam, zalezi na konkretnich nabidkach. Paklize bude nabidka od Karla lepsi a vyhodnejsi se stejnou ci lepsi kvalitou, jdem do toho. Zatim net od IOJe slape, jednou vsak spadla zebra. Cena je cena. CZF traffic je ale tez velmi dulezity.
oook: co se tyce bratrk, problem je prave v nem. Ruseni neruseni, spoj na bratrk.sv jede, problemy ma bratrk. Tohle si prosim klidne over.
Jikosovi a nekolika dalsim svita svetla nadeje, ze se jiz brzy budou moci pripojit do site. Predpokladam ze jiz brzy bych zahajil stavbu (for hw thx to samaell,ook,ivo,drb) AP Assembler, ktere by melo byt chybejicim clankem v pokryti spodku Prezletic a Vinore (lokalita ctenickeho haje u zastavky BUS 302). Nic neni predem jiste a je tezke cokoliv slibovat, ale vypada to, ze HW by mel byt k dispozici. Jak to bude s casem, se jeste uvidi.
Co byste rikali na sraz v patek 11.11.? hlavne virnik a IOJ? o tom ze ook je v daleke cudzine vim :-(
Klasicky od 1800 u cinanu ve vinori. Pokud muzou tyhle dva tak to pokladejte za svolane.
zaroven zvu vsechny nove tvare a zajemce o pripojeni.
Samaell