dnes odpoledne byl na radiožurnálu rozhovor s majitelem louky.
co si pamatuju bylo, že louku jim poskytnul zadarmo, že vyčíslení škody na 1 milion je absurdní, ve skutečností k žádné škodě nedošlo. jediné, co mu vadí jsou střepy, které jsou tam jen díky policii. pořadatelé slíbili pitnou vodu na hygienu, policisté je tam nepustili. přístupová cesta je veřejná a nikdy s ní nebyl problém, až když ji policie zablokovala.
Louka se bude muset CELA PODMITNOUT a DOSIT!!!
>>> ... no skoda bratru za miliardy, pocitam, ze to zruinuje statni rozpocet (kez by konecne, nebudou mit na svoje vyplaty) a pujdou kam patri (nekteri do duchodu, jini do basy a zbytek na podporu)
04.08.2005 v 18:28
oook
Senior Member
Re: Nejcerstvejsi zhovadilost uvedl "plnou Parou back" na CT1
... policie vytvori vysetrovaci komisi, ktera cely zasah podrobne vyšetri...
>>> ... jeden muj kamos kdysi za komousu ukradl na stavbe kolecko pisku, hned nato to vysetril ... a dobry, nic se neztratilo :-))
Za dobry napad povazuji to, ze se nekteri dobrovolnici rozhodli jit ten svincik co tam policajti udelali(rozmlacovani lahvi ap.) uklidit..o vikendu se k nim pridam, pokud mi do toho neco dulezityho nevleze..
Jak jsem si zběžně prolítl diskuzy, tak sice budu asi sám, ale se zákrokem souhlasim. A možná, kdyby policajti neměli špatnou (měkkou) taktiku a pořádně nato vlítli, tak by teď teknaři (nebo technaři) nedělali bordel na strahově.