může mi někdo poradit , jestli mam šanci se připojit... z 29.dubna 19 přízemí ( s výhledem na bělák) a s nejbližším sousedem v mapce (ripper) jako koncovým uživatelem ?? budu rád za jakoukoliv radu která mě trochu posune.. ps : event . jestli bude nějaká schůzka pro Výškovice - atse něco dovím a doučím
diky tom.
S tim kabelem ke mne to urcite neklapne :( Posledni dva vchody cele te hokejky jsou totiz soukrome druzstvo a zbytek je druzstvo NH (pakarna co? i kdyz ja jsem spokojeny, nasi to vedou dobre). A na tom druzstvu NH sedi nejaka krava (mam pocit, že pí Janíčková), ktera nepovoli prostup z naseho druzstva do druzstva NH (ci naopak), protoze by se muselo platit (a to dost hodne. I netopyr si to rozmyslel a pripojil nase dva vchody radiem, misto kabelu) za pronajem toho, ze pres ne vedes kabel (rikam naprosta krava). Jedina moznost je, ze mozna bydlis ve stejnem vchode jako paik, takze se zkus domluvit s nim, protoze jinak moc sanci nemas z toho prizemi. Pak uz jedine Netopyra pokud ti jde jen o internet (ti jsou u vas v baraku)
no s tim druzstvem NH to neni zase tak horke , vim o nekolika domech kde se dalo s timto druzstvem dohodnout, ale je pravda ze to dalo hodne prace.
a o tom je CZFree , ze kazdy si zaridi svoje pripojeni , ale nemusi byt na to sam , v CZFree je spousta kamaradu co radi pomuzou a podeli se o svoje skusenosti i o svuj cas
ne vzdy vsechno funguje podle hesla: "kdyz se chce, vsechno jde" bohuzel :( rok zpatky jsem s tou pí sám mluvil a taky bezúspešně. mám tam taky o dva vchody jednoho kamaráda (nakonec skoncil u netopyra), ale proste ne, tady pane mame tyhle predpisy a hotovo, rekla mi.
Jeste aby to nekdo spatne nepochopil, ja nejsem proti. Doma mi stejne bezi router k vuli mym PC, takze klidne nekoho dalsiho pripojim (musel bych to jeste zkonzultovat s Filem, jestli by nebyl problem), ale je treba si vybehat veskere povoleni (s tim nepomuzu, s instalaci uz ano, na co budu stacit). To je to proc jsem to psal, ze jsou podle me i schudnejsi cesty.
prosim Te zvaz zdali je nutne posilat vic jak jeden prispevek na stranku, nebot Tvuj obrazek je napr. pro mne ke zbliti, celkem dost nemam rad blikaci reklamu a jestli ses tak vtiravej jak ona tak potes koste
tvuj problem nezbyva nez zajit do drogerie a nakoupit zasobu pytliku
PS: nebo kdyz ti to tak vadi, tak dole pode mnou je tlacitko ignorovat. Co takhle zkusit zmacknout a budes mit klid, LAMO. A pokud znas Adblock, tak uz nevidim vubec zadny problem.
dalsi setkani Zabrezske casti CZFree na kterem se pravidelne schazime kazde 3 pondeli v mesici bude v Pondeli 19.9.2005 za peci v Pizzeriji Alexandria od 19te hodiny