No slava.. Uz sa nam to sice tazkopadne ale navratom na zaciatok k podstate veci rozuzluje.
Poukazujem na nieco co sa mi nezda ohladne ZBOZICKA ak vravis..
Ty poukazujes taktiez ale zbozicka sa to uz niejako NETYKA..
Atakujes ma preto, ze poukazujem.. To si myslim patri na PM.
Ak je tvoj nazor hodnotnejsi preto, ze si vacsi delnas ako ja.. sme opat u komunizmu.
Ak si myslis, ze mas pravdu len preto, ze represie sme opat u komunizmu..
Ak napisem: to je brak.. a Pepa Hochstafler v tom co ja vidim ako odpad uvidi poklad kupi si to.
Nikomu neradim.. ani neriesim uzitnu hodnotu pre X alebo Y..
Vyjadrujem sa v ramci seba a za seba a zasadne k ponukanemu..
Na rozdiel od teba kde sa snazis vyvolat dojem, ze som mladezi nepristupny a to este k tomu vo vlakne kde ide o zbozicko.. nie o tvoje pocity zo mna. Maniak. Ano ja viem dokazal si toho hodne a vybavis mi problemy.. zz.. opat mi to nieco pripomina
A co se tyce fanousku, tak je nepotrebuju, staci mi bohate, ze ma prace pro CZF prinasi uzitek vsem a muzu byt na ni hrdy...a kdo chce mi, za ni podekuje(podekoval)...
Niekde som cital, ze "CzFree Net" nieje schopne uhlidat uz ani pripady ked niekto tazko zneuziva jej know-how v zmysle, ze routuje "niekolko paketov z a do CzFree.Net" a dalej uz len ten ktory sikula predava internetovu konektivitu pod hlavickou (akoze) FreeNet (AP => TezkyVejvar.CzFree.Net)
Megabit za 3500.- kc a pod. Je to pravda??
Na to aby som nieco diskutoval na diskusnom fore nepotrebujem nicii suhlas ani pozehnanie. Samozrejme do momentu kym sa nejedna o klub. Ak je forum a niekto z toho koly mne chce spravit klub prosim.
Nic na sposob diskusneho klubu sa tu ale zatial nekona.
Komentare typu czechcomputer a jablka su totalne mimo misu.. ako niektore veci a niektore ceny na tomto fore.
Hlavne ak sa bavime v Bazare o vysokych cenach a o komentaroch k zbozicku co sa predava v czechcomp. nie o zelovoci.
CzehComp je PC shop ak by si to nevedel.
3epoxi, vypadni - jsem pro zákaz přispívat ti do bazaru (kdyby to jen šlo) - jsi totiž totální ignorant.
Jdi pryč, nikdo o tebe nestojí. Zajsoft se snad vyjádřil dost jasně, že tohle je bazar a ne místo pro vylejvání tvé zakomplexované dušičky.