Myslim si ze Tabor neni tak male mesto aby to tu nemohlo taky fungovat
WIRE antena je na kazdem rohu baraku, tak co lidi, je tu nekdo z okoli
CUS BLACKS
Ahoj,
mam dotaz, zda jiz v Tabore take neco jede???
Mam v Praze AP, ale velice casto jsem v Tabore, resp. Sez. Usti I, mam tu sanci se na nekoho connectnout??? Mam vyhled
na sidliste Sojci vrch a do Tabora snad az na Palcat.
Hm, ja mam v Praze skoro opacny problem :-))))
Pousim do CZFree 1Mbs NIX/SIX/Zahranici a je ke mne pripojeny pouze jesen node :-) Uz mi to jede 14 dni jako AP a druhy
den s onou konektivitou pres CeCOM. Tudiz myslim, ze jsem pro CZFree udelal pomerne hodne.
A prave mne zajimalo, zda je neco v Tabore, ze by se mohla postavit pres Internet VPN a propojit ty site.
Vzdyt je tam vsude mozne kabelovka, preci nemuze byt problem tam postavit na kazdem sidlisti 1 AP,
no a pokud ta plesniva kabelovka neumi Internet, tak jsou tu za par penez satelity.
No nic, co se da dela :-( Zustanu tedy v Tabore na dial-up Callbacku.
tak jak ty rikas plesniva kabelovka, tak v ty sice inet jde ale firma ktera to dela je takova zvlastni a jeji kvality jsou desny, a kdyz tady nekomu reknes o WIFI tak prvni je pro lidi cena ,a otazka proc se k nekomu pripojovat, je to tu holt s lidma tezky-
cus Blacks
Myslel jsem si ze bude vetsi ochota lidi v TA investovat, jsem zklaman, rad bych poskytl svoje informace /DATA/ a neni jich zrovna malo, mozna i konektivita by se dala udelat nejaky rozumne, ale zatim aspon vybudovat SIT kde by se dalo menit SHARE, CUS Blacks