Chci po hlavě se na to vrhnout.
Bohužel jsem na Netu 1x-2x týdně a tak vetšinou ty srazy nestíhám. :( Na WiFi to u sebe nevidím ale rád bych pomohl projektu CzFree.net třeba propojením Ronjii někoho s někým kdo bydlí výš.
Mám k disposici počitač na Router - K6-2-350/64ram.
Mám spoustu času na bastlení Ronji.
Mozná bych získal přístup na střechu.
Možná bych se domluvil se známým z 11. patra.
2ladmanj: Dík na odpověd která je ve fóru, ptal jsem se na neco jiného, ale tys mi uz neodpověděl
2HouseMan & Wladows> Jak jste připojení mezi sebou?
Zkuste se mi ozvat 603919185 nebo 251682267.
ahoj lidi...jsem tu úplně novej zajíc. Nic moc o tehle věcice nevim, ale chtel bych jit do toho...Bydlim na Barrandove v Lamacove ulici v tom samim bloku jako je noda JaZ. Bohužel jen ve 2. patře. Teoreticky mam odsud dobry vyhled jak na BARRANDOV_1 tak na HouseMan. Jak je to s tim hardwarem. Kdyz si ho sezenu muzu uz normalne fungovat, nebo taky potrebuju na strese antenu ?
Dikes moc
ps: trochu sem to tady zvoral, omylem sem predtim zalozil novy tema ;(
Tak fine. Trochu jsem se tady už zorientoval. Už víceméně chápu celou problematiku. V průběhu pročítání jsem narazil na prosbu o nějaký slušnější počítač. Mám tady jeden model P120 64Mb RAM, a disk 1,2 Gb. Neni to asi nic moc zlepsení od P90, ale co. Potřeboval bych proměřit signálek z BARRANDOVa_1, popřípadě to nejak dohodnout s tim kompem, teda kdybyste meli zájem. Je mi jasný že nemůžu přijít jen tak jako parazit a chtít se napojit. A tohle je asi jediný co můžu nabídnout. Moje praxe v elektrotechnice neni totiž dost velká na to abych mohl neco bastlit. (Ted delam 1. semestr na FELu
Určitě se mi někdo ozvěte.
Čus