Muj upraveny FW 3.07 uz funguje - bezi mi v AP bez chyb uz nekolik dni. Zatim je pridelana jen regulace, ale mam par dalsich napadu, zajimalo by me jesli je o ne zajem:
- mereni signalu (funguje mi bez SW filtrovani - ukazuje vse co pusti karta na kanale)
- zmena WLAN mac adresy (funguje OK, ale nema nastaveni v WEB interfacu)
- Prijem i vyslani na vybranou antenu - ne diversity (snadno lze udelat)
- pridani nejakych veci do SNMP (jednoduche, lze pridat cokoliv z pameti)
U vsech techto veci vim presne jak na to, jde o to jestli to ma smysl. Pokud mate dalsi napady, sem s nima.
Uvazuju nad kompletni vymenou WEB rozhrani za text only (s CSS) - to co tam je ma 300Kb, text by vysel na ~80Kb a zbytek jde vyuzit jinak. Ted vyuzivam misto ktere vziklo po odebrani helpu (~30kb) - ten snad nebude nikomu chybet...
Dalsi veci je monitor mode - ziskavat z AP raw pakety - to by byla podle me dobra funkce na mereni signalu a ruseni na kanale, ale zatim jsem nevyresil prenos paketu ke klientovi.
Hodim to sem, jenco tam nebudou chyby. Treba dneska jsem zijistil ze sice se mi povedlo udelat to rozhrani na zaskrtavani rychlosti v HTML, ale ve FW je to napevno, tak jsem musel prepsat dve funkce. Ted to uz opravdu funguje, takze pokud si clovek da ze chce jenom 5.5 tak to posila beacony jenom na 5.5 a data treba jenom 22. Jenom zjistuju ze povoli se pripojit jakoukoliv rychlosti, pokud se na kliensky strane nastavi napevno (napr. i kdyz mam data nastaveny na 11 tak se pripoji karta nastavena natvrdo na 1, nebo pokud 11 neumi)
Jeste to musim trochu otestovat, ale vidim to tak ze za +-3 dny bude release. Vam co se prihlasili po PM ze by mohli betatestovat tak to asi poslu driv.
Hlavne je potreba to aspon trochu otestovat, jinak si to kazda lama stahne a naflashuje nekam na strechu a pak me bude nadavat ze tam musi lizt to resetovat....
Jen takový dotaz, neprošel jsem celou diskuzi na téma nový překopaný firmware s verze 3,07, tak mě kdyžtak nenadávejte za tento dotaz, ale co vím je to, že u téhle verze nefunguje šifra v módu bridge. Tak nevím jestli jsi to už opravil nebo to teď slyšíš poprvý nebo se na to teprve chystáš vím já co . Firmware 3,10 už má šifru v tomto módu opravenu. Jinak jen tak dále... Přeji hodně úspěchu ve vylepšování.