Dalsi novinky jsou asi takove, ze zitra se bude montovat a snad i vysilat (za to nerucim, nezalezi to jen na me, ale i na routeru a ten ma vlastni hlavu ) AP dostalo prideleny rozsah adres (10.154.114.0 / 26). Tak mi zitra drzte palce, az budu viset z osmeho patra na lane...
Jenom shrnu ze AP vysila od stredy rano na prvnim kanalu. teda co mi dejvid rekl. V utery jsme vrtali a instalovali. Dejvid je moc sikovny co se tyce vrtani, uz mlcim.....
Hehe, vrtani mi jde skvele! Jen to mereni se trochu zvrhlo!!!! Jo, od stredy vysila AP na kanale 1, nejblizsi obsazeny v tomto smeru je trojka, takze snad nikomu nevadime.
Ke zprovozneni uz chybi poradne jen switch a konfigurace routeru. Switch mam slibeny od Michaela. Jelikoz se blizi Panorama, udelame vymenu tam. Takze pristi tyden by mel byt zahajen "zkusebneostry" provoz.
Dost jsem to tady zanedbaval. Pro informaci - AP vysila, uz jsem dokonce prehodil status v mape z "AP v testech" na normalni. Zatim jsou napojeny 4 anteny s celkovym poctem asi 20 uzvatelu. Planuje se 5. (a posledni) antena s +- 5 lidmi. Tim se sektorovka na Moravskou ul. stava uzavrenou. Dekuji za pomoc vsem zucastnenym (slovy nejmenovaneho klasika "Plati se lahvemi", toz v pondeli se tesim ).
Zdarec všem,
jsem sice ze Zlína, kde mám na starosti podobnou sí? o 25 lidech, ale slíbil jsem tetě, která v Hrabůvce bydlí, že se tu zeptám na možnost připojení na internet.
Bydlí ve 3. patře 4-patrového domu vedle hotelového domu Hlubina směrem do centra. Ten dům je několikavchodový a je podél hlavní cesty.
Tak se vás tedy ptám, jestli je nějaká šance, že by se mohla někam připojit - předpokládám že bezdrátově.