Mam na vas takovou otazecku ... jedna osubka z moji rodiny se rozhodla ze me k narozeninam chce dat predplatne nejakeho casopisu a ad jako reknu co bych z oboru chtel ... nicmene uz sem davno ztratil prehled o tom co na trhu existuje a vydava se v tistene forme ... tedy kdo z vas neco takoveho odebirate ... neco co je zamereno jak na metaliku (treba i optiku) tak na radia a vse kolem nich ... napiste me sem prosim jmena casopisu a hlavne kontakt na vydavatelstvi .... dekuji moc ...
jo a kdyby se to nekomu zdalo jako ze reklama nebo tak neco ... tak me to muzete poslat PM nebo do ICQ 116691670 ...
dekuji
- development
- freenet, education
Ahoj, zajimave platky jsou taky Linux+, Linuxexpres a Hackin9, samozrejme jsou spise primarne zamerene na problematiku Linuxu, ale dost z obsahu je o sitich....
Takze pokud te *nixi zajimaj tak je to jasna volba ;-)
no pokud by to bylo v tistene forme ... asi by to byl jeden z favoritu ... ale primarne me jde o site ... ad uz v radiu nebo v metalice/optice ...
nevydava se nejaky casopis kde by byly testy, novinky, ruzne postrehy a informace ... ? treba i o drazsich radiich ... 10GHz treba ... pak klidne i profi radiich na placenych pasmech .... nejaka optika ... ruzne prevodniky atd ... a tak proste z branze ....
co rozhodne neberu .. tak casopis ktery je pro nejake managery .... me zajima praxe ...
diky kazdemu co me sem da nejaky tip .... porad tajne doufam ze nekdo odebirate casopis jaky bych prave chtel ... nicmene nemam predstavu zda nechci moc ?
- development
- freenet, education
no, ja neodebiram, ale zacal bych - at uz v el. podobe, nebo v tistene. nejak mi schazi ctivo do dopravnich prostredku, ale informace tak nejak obecne. sice se toho na CZF foru/irc resi pomerne dost, ale _it's still not enough_
Casopis jaky by se ti libil bohuzel vubec nezapada do reality dnesniho sveta. Takhle kdyby jsi chtel spoustu peknyho papiru popatlanyho haldou zbytecnych a povrchnich blabolu, tak to si jiste vyberes. Ale hledat to co popisujes je bohuzel ztrata casu.