CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Jaký Wrap pro mikrotik a jakou miniPCI 5GHz
12345
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Buchar007
Junior Member

Registrován: 15.09.2004
Příspěvků: 153

Jaký Wrap pro mikrotik a jakou miniPCI 5GHz Příspěvek č. 1 

Old Post 11.09.2005 v 21:56
Buchar007 je offline   Click Here to See the Profile for Buchar007   Find more posts by Buchar007   Click here to Send Buchar007 a Private Message   Click Here to Email Buchar007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddle
Junior Member

Registrován: 13.05.2003
Příspěvků: 109

Příspěvek č. 2 

tak jedine RouterBoard RB532 ten myslim ze ma v zakladu na 2 MiniPCI ale da se to u nej rozsirit o dalsi 2

Old Post 12.09.2005 v 08:04
riddle je offline   Click Here to See the Profile for riddle   Find more posts by riddle   Click here to Send riddle a Private Message   Click Here to Email riddle     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Buchar007
Junior Member

Registrován: 15.09.2004
Příspěvků: 153

Příspěvek č. 3 

Old Post 12.09.2005 v 09:17
Buchar007 je offline   Click Here to See the Profile for Buchar007   Find more posts by Buchar007   Click here to Send Buchar007 a Private Message   Click Here to Email Buchar007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddle
Junior Member

Registrován: 13.05.2003
Příspěvků: 109

Příspěvek č. 4 

jeste nesmis zapomenout ze by sis mel pripocist cenu za software Mikrotik...

jinak zpousta firem dela cele nejake sady... za vyhodnou cenu ze STAR-OS

Old Post 12.09.2005 v 10:29
riddle je offline   Click Here to See the Profile for riddle   Find more posts by riddle   Click here to Send riddle a Private Message   Click Here to Email riddle     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hrnec65536
Newbie

Registrován: 26.02.2005
Příspěvků: 53

wrap Příspěvek č. 5 

my požíváme taky tydle wrapa, za ty penize je to dobry kup ale je v nich problem rozchodit orinoco minipci kartičky takže pozor a u jednoho kusu sme skončili na hlášce bios check data succesfull ... a nic

Old Post 12.09.2005 v 11:09
hrnec65536 je offline   Click Here to See the Profile for hrnec65536   Find more posts by hrnec65536   Click here to Send hrnec65536 a Private Message   Click Here to Email hrnec65536     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Buchar007
Junior Member

Registrován: 15.09.2004
Příspěvků: 153

Příspěvek č. 6 

Old Post 12.09.2005 v 11:30
Buchar007 je offline   Click Here to See the Profile for Buchar007   Find more posts by Buchar007   Click here to Send Buchar007 a Private Message   Click Here to Email Buchar007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddle
Junior Member

Registrován: 13.05.2003
Příspěvků: 109

Příspěvek č. 7 

ja mam sadu od inWiFi s ar5213 mam snim udelanej 2 bridge 1 na 900m a ten druhy na cca. 5km

ping bez zatizeni mam zhruba 3-5ms.
Ted resim vetsi ping pri zatezeni a jeste nejake mensi nastavenicko ale jinak je to good....

Old Post 12.09.2005 v 11:38
riddle je offline   Click Here to See the Profile for riddle   Find more posts by riddle   Click here to Send riddle a Private Message   Click Here to Email riddle     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Buchar007
Junior Member

Registrován: 15.09.2004
Příspěvků: 153

Příspěvek č. 8 

Old Post 12.09.2005 v 12:13
Buchar007 je offline   Click Here to See the Profile for Buchar007   Find more posts by Buchar007   Click here to Send Buchar007 a Private Message   Click Here to Email Buchar007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FCIS
Newbie

Registrován: 22.07.2003
Příspěvků: 34

deska Příspěvek č. 9 

Old Post 13.09.2005 v 06:48
FCIS je offline   Click Here to See the Profile for FCIS   Find more posts by FCIS   Click here to Send FCIS a Private Message   Click Here to Email FCIS     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
samaell
Master Lama
zastupce cloudu 10.43


Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 226

Příspěvek č. 10 

srovnavat mikrotika ze startOSem je jako srovanavat Bavoraka s trabantem. Zcela jasne se ta investice do mikrotika vyplati (nejsou s nim zadne problemy a nastaveni ma 100x lepsi nez starOS (a na wrapech bezi suprove)
Ja pouzivam WrapBoard 1D (2x lan, 2x miniPCI) 2 mesice mi bezel s FreeBSD a bez problemu, tedkon je na nem mikrotik a o5 mna problema. v Radonicich maj na nem starOs a drobne skripani tam je.

__________________

V den, kdy vás očistím ode všech vašich nepravostí, osídlím města, a co je v troskách, bude vystavěno.

Old Post 13.09.2005 v 07:06
samaell je offline   Click Here to See the Profile for samaell   Find more posts by samaell   Click here to Send samaell a Private Message   Click Here to Email samaell   Visit samaell's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddle
Junior Member

Registrován: 13.05.2003
Příspěvků: 109

Příspěvek č. 11 

Old Post 13.09.2005 v 09:41
riddle je offline   Click Here to See the Profile for riddle   Find more posts by riddle   Click here to Send riddle a Private Message   Click Here to Email riddle     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monty4479
Member
zastupce cloudu 10.106


Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 352

Příspěvek č. 12 

Jen jestli to budeš dávat ven, tak bych místo toho Rsma dal Nko

__________________

Když musíš, tak musíš...

Old Post 13.09.2005 v 10:25
monty4479 je offline   Click Here to See the Profile for monty4479   Find more posts by monty4479   Click here to Send monty4479 a Private Message   Click Here to Email monty4479   Visit monty4479's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddle
Junior Member

Registrován: 13.05.2003
Příspěvků: 109

Příspěvek č. 13 

ja jsem si ktomu sehnal 5GHz pigtaily 90cm... coz mi to na to stacilo... ale nic neni problem se snima primo dohodnout...

Old Post 13.09.2005 v 11:03
riddle je offline   Click Here to See the Profile for riddle   Find more posts by riddle   Click here to Send riddle a Private Message   Click Here to Email riddle     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Buchar007
Junior Member

Registrován: 15.09.2004
Příspěvků: 153

Příspěvek č. 14 

Old Post 13.09.2005 v 12:58
Buchar007 je offline   Click Here to See the Profile for Buchar007   Find more posts by Buchar007   Click here to Send Buchar007 a Private Message   Click Here to Email Buchar007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddle
Junior Member

Registrován: 13.05.2003
Příspěvků: 109

Příspěvek č. 15 

no asi urcite ano ale to vzdy zalezi na domluve, nejdrive si zjisti kde a zakolik by ti udelaly podobny set s ar5414a a skalkuluj si ceny..

Jo ta antena funguje na pasmu 5,8GHz tak ze pokud ji chces vyuzit pro pasmo 5,7GHz kde mas povoleny 1W tak musis odecist z tech 26 2db a vyjde ti tak 24.
Volal jsem nekam do prodejny kde prodavaji tyto anteny a bylo mi receno ze s touto antenou na mensi frekvenci je strata o 2-4db.

Na ten 15km spoj bych asi sahl po PW antenach...Jsou sice o trochu drazsi ale maji rozsah vysilani 5,2-5,8

A nebo si vzit tu parabolu a pocitat stim ze ma stratu cca 2db...

ale to je jen na tobe

Old Post 13.09.2005 v 13:54
riddle je offline   Click Here to See the Profile for riddle   Find more posts by riddle   Click here to Send riddle a Private Message   Click Here to Email riddle     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Red
Former as MikeRoland

Registrován: 17.04.2004
Příspěvků: 584

User is Mapper

Příspěvek č. 16 

Take si dovoluji Mikrotik doporucit - bezi nam tu asi na sesti routerech a jsme navysost spokojeni, planujeme nahrazeni linuxu na nekolika dalsich routerech. Ono naklikat si OSPF holt ma svy kouzlo.

__________________

Já jsem jenom malej blázen...

-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: Ernst Ingmar Bergman <ingmar.bergman@coopergay.cz>
Gesendet: 16-2, 2:14

Old Post 13.09.2005 v 15:33
Red je offline   Click Here to See the Profile for Red   Find more posts by Red   Click here to Send Red a Private Message   Click Here to Email Red   Visit Red's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:34.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz