Ahoj, pokud se podíváš do monitoru je tam node 211, to je Petr211 s AP ve zkušebním provozu no a mne tam nenajdeš, protože nejsem schopen tam bod dát, ale pokud se podíváš na mapu, jsem zhruba mezi 211 a habakuk blíže k habakukovi. Nějak opravdu nejsem schopen to zanést do monitoru a kluci teď nemají čas, aby mi ti zanesli...je to ostuda, ale podle návodu mi to nějak nejde.
s pozdravem VladaV
ok, node tam mas a status jsem na obe APcka uz hodil, ale dorovnej MAC, ssid a ostatni informace - jeslti mezi nima ma bejt spoj tak ten taky.
Kdyz s tim bude prob tak icq...
Nesmírně děkuji, strefil jsi se skoro přesně.
Je to super.No spoj plánujeme, ale těch stromů je strašně a moc stíní. Já mám výtečný výhled na šestajovice na tu novou výstavbu směrem k dálnici na Hradec, fotky dal PEPR na net. Odkaz je v našem threadu. no a vidím slušně na hornopočernicko(to Klánovické), ale na Horní Počernice jako takové je to ode mne nulové. Ještě jednou díky. S pozdravem VladaV
Sorry, neříká...
Nevadí, dnes jsme se trochu domluvili, takže naše SSID v Klánovicích (pouze CZF) budou Klanet.jméno.czf. V současné době běží 3 AP. Vše je zatím ve stádiu zrodu a hledání konektivity i mezi sebou....ty stromy.....Je nás stále málo...
s pozdravem VladaV
Pokud ze Šestajovic vidíte na hornopočernicko na AP Klanet.VladaV.CZF na k.1 V polarizace, je možné se připojit proti MAC adrese na inet zatím zdarma na mém mailu via CZF. Bohužel konektivita do CZF zatím není.
s pozdravem VladaV