Vis, asi vsichni ocekavaji ze si tu databazi prekontrolujete a smazete co neni vase.
Ale to by vam toho asi moc nezbylo.
Jeste jsem nevolal na to cislo na webu, nemel jsem cas, doufal bych ze to bude efektivnejsi nez PM tobe.
Respektive ze by mi to zvedl nekdo, kdo se chyti za nos a neco s tim udela.
Nebo snad, frodo, nepovazujes tuhle kauzu za problem pri startovani firmy?
Vo hovno moc nejde.
blue4, ty mas jako s conn/limetem neco spolecnyho? Zda se mi ze jo.
Ac Dannyho nemusim , jsem rad ze taky dal svuj pohled na vec.
Vis, pokud lidi okolo techto firem nemaji pocit ze (alespon mozna) udelali chybu, nemusi se v budoucnu stitit niceho.
Neni to nahodou mezinarodne organizovana skupina lidi s anarchistickymi sklony?
Kazdopadne jsem mel o tehle skupine sice nevalne mineni, ale chapal jsem ze pro sit ledacos udelali.
Ovsem postup ohledne teto veci vas zaradil v mych ocich mezi lidi co jdou za svym hlava nehlava a nehledi na mrtvoly.
Hm, ale postup "komu se to nelibi at mi posle PMko" mi neprijde zrovna vhodnej.
Kazda chyba neco stoji, takze databazi proverit a smazat vsechny body ktere neznam/nejsou soucasti Limet site/admin bodu nedal souhlas. Jak jednoduche.
A to ze za timhle "projektem" stoji taky clovek ktery se snazi hlasat jak bylo teknarum ukrivdeno a pritom schvaluje "vykradani cizich databazi" me taky zrovna stestim nenaplnuje.
A neberte me za slovo, veci v uvozovkach nemyslim tak vazne, asi tak vazne jako "rucni buseni ulic pristupovych bodu do databaze".
Mam asi dneska (vcera, predevcirem) spatny den, ale nejak presprilis zjistuju ze nektere veci nejsou takove jak vypadaji a "za milym obrazkem se skryva zlo" a ze se do sracek riti uplne vsechno v tomhle state, i to o cem jsem si to nikdy vubec nemyslel.
Cas jit spat a vzbudit se do jeste horsiho dne.