nastesti sem si dal par pivek tekze ho trosku chapu (narozil od strizlivyho jointera)
mam dotaz: kde si vzal ze tu nekdo utoci na CZF filosofii? pokud sem si vsimnul tak tu utocili proti zneuziti CZF vasi firmou. to ze ted budete tvrdit neco jinyho nic nemeni na faktu ze tomu tak bylo. myslim si ze pokud by nevzniklo tohle vlakno tak byste se s necim takovym neobtezovali.
vasek
Frodo: nechci si to tedy brat vubec osobne ale musim :-) rekl bych ze tim co jsi zde napsal jsi urazil a narkl spoustu lidi. Dale by me zajimalo jak muzu byt partnerem Limetu, kdyz paterni spoj na connection (neboli tedy nyni Limet) uz asi dva mesice nejde a tim padem je zde i nemoznost pobirat od nich ineti konektivitu. Moje snahy jako majitele AP byli maximalni, avsak narazili na ""tupost" a neochotu ze strany connection cokoliv udelat a jediny co se mi vzdy dostalo za odpoved bylo to, ze oni zadny problem nevidi, i kdyz tam problem ocividne byl! Laskave tedy muj node okamzite smaz z vasi Limeti databaze, jelikoz zadny souhlas s jeho uvedenim na Vasi mape sem nedal a ani se nikdo neracil me informovat. Domnivam se ze jsem tady v mem okoli pro CZF ucinil dosti .... a to nejen planymi kecy ....
S pozdravem Sascha
Tak to jsem asi vypalenej moc ze si to nepamatuju.
Zajimavy je ze Deu psal naposledy do fora temer pred 3 mesici.
Dalsi podivnost odhalena, zalozime novy thread?