ad indoor AP - radši jsem z mapy svůj home indoor AP node dj-bobr-home stáhnul na status klienta a přejmenoval na dj-bobr. Sice to mělo smysl ten, že se ze zastávky tramvaje a blízkého okolí (testovány schody u nemocnice sv.Panny Marie, -86dBm ) šlo připojit a klient dostal zdarma 64kbit do inetu a cca 2-3Mbity do CZFree, ale za celou dobu (5 měsíců) toho využili tři lidi a přenesli dohromady asi 50kB.
Takže od teď je ze mě normální koncový node, zvenčí nejde zachytit (ani sebevětší anténou), protože jako AP nevysílá
...a dokonce už ani není v mapě Limetu
je docela zajimave, ze i kdyz je toto vlakno docela pouzivane tak neni na uvodni strance. nevite jaky je mechanismus toho aby se dostalo do te bocni nabidky?
V.
Je to docela nechutny jak si par mamlasu chce delat z CZF byznys (rad to takhle pisu pro ty co mi chtej zacit nadavat). Jako server by nebyl problem. za par supu ho muzeme dat hostovat do casy. co se tyce mapy tak zajsoft by moh vytahat data (precejenom je snad doprdele autor a to mu nikdo uprit nemuze). navic podle autorskyho zakona je to dilo jeho a nikdo ten web nemuze pouzivat bez jeho souhlasu