Takze se vsem omlouvam, ze neznam velkej seriak - fakt sem o to nikdy nezavadil - ale divny mi to bylo, protoze se k tomu pripojuje 232, a ta je pro seriovy port....
A k tem kondikum - samozrejme sem nemyslel, ze tam da nekdo jeden kondik 100n a druhej 4700M... samozrejme tak do tech 100M max, kdyz bude jeden 10M, jinej 10 atd, tak je to free.... na jednorazovej bastl to staci
A ktem TANTALOVEJM kondikum - sou to kvalitnejsi kondiky nez obycejny elektrolity, takze pouzit muzete uplne bezproblemu, 232N za nej nerucim - viz navod, texas byl Nko, bude to chtit asi nakej 232C, protoze ten Nkovej zvlada jen rychlost nak kolem 9600b/s!!!!
a kdyz tam najdete naky chyby v tom navodu, tak to sem napiste, jeste to opravim, ale kdyztak to tolik nerozebirejte... je to spis koncept nez navot, takze sam vim ze je tam co opravovat
ahoj mam dotazek mam prideleno od sparvce 3IP adresy doma mam 4PC. Potreboval bych routra a nat. jednu IP by mel treba ovis druhou ja na svem PC (aby bylo pristupno i z venku) a ostatni se schovaji za ovise pujde to s nejakym FW kteremu nechybi standartni web rozhrani? a nemusi se nahrat pres konzolu.
Ahoj, chtel bych si k seriovymu portu u ovise zapojit relatko na restartovani dalsiho zarizeni. Chtel jsem k tomu vyuzit RTS pin, podle navodu je to ten 5. zleva. Udelal jsem si programek, ktery prehazuje hodnotu RTS, ale i prestoze to hlasi zmenu, tak se nic nedeje. Zkompiloval jsem si stty a ani tim nejde cokoliv zmenit, i prestoze program hlasi uspech. Mel jste nekdy nekdo zapojenej en RTS pin? Pripada mi, ze neni vubec pripojenej. Napeti na nem je stale 3,3 V.. Dik
Nahrava se u ovislinku firmware take nejprve do RAM, kontroluje checksum a pak az flashuje jako u d-link nebo je nebezpecne flashovat firmwary u klientu pres Wifi rozhrani??
Chtel bych updatovat "stare" klienty, ale nechce se mi ke vsem osobne..