Compex má tohle řešený fakt nahouby, osobně jsem zažil že pokud konektor od napájení nebyl dokonale zasunutej (tak že to na první pohled nebylo vidět) tak AP se sice snažilo naběhnout ale v půlce bootování se reslo a tak furt dokola... na 3,3V a cca 2A stačí malej přechodák a už je to špatný...... to takovej Ovis - to je jiný kafe - funguje i na několik tužkovejch baterek...... ale jinak je to super věcička...
Cau lidi zkouseli jste nekdo provozovat compex WPE54AG(klient) proti STAR-OSu (Master, karta Atheros AR5213abg) v módu a a krefkvenci 5,6-5,7 Ghz ? funguje to ? díky
Ještě k tomu napájení - možná by šlo to zkusit připojit k laboratonímu zdroji - kterej ukazuje i proud - taky by mě zajímalo jestli by šlo to toho třeba pustit tak 4V - to by pak přechádový odpory nevadily....
Podobný problém jsem měl s Dlinkem 514, nakonec jsem si ubastlil vlastní spínanej zdroj - z adaptéru 3COM 24V/1A to jde po ETH kabelu cca 50m, pak měnič na 5V. Sranda je v tom že pokud jsem nastavil místo 5V těch 3,3V tak CPX stejně nenajel..... je to divný..... asi to bude tím že tam není strmej vzestup napětí....
Jo přesně... nenajede.... ještě mi napadá připojit osciloskop jestli tam nejsou drobné poklesy při náhlém zatížení..... ale na výstupu měniče je několik kondenzátorů paraelně od 1000 uF až k 10nF.... tak už nevím proč by to stávkovalo... už se chystám na tahání 220V což bude docela vopruz..... a nebo koupě orig. poe......