jde nejak locknout ovis v rezimu klient, aby se pripojoval na AP jen na urcitym kanalu?
jde o to, ze muj poskytovatel vysila se stejnym SSID asi na 5 kanalech a nektery jsou ruseny a ovis se prave casto rad pripoji na ty zaruseny :(
Zdravím všechny přihodila se mi taková věc nahrál jsem do ovise firmware přes konzoli vše fungovalo jak mělo.po nahrání ovis běhal pak jsem přes web rozhraní nahrál firmware od vody.ovis stále běžel při nastavení jsem přenastavil IP adresy podle svých představ a pak přestal fungovat svítí akorát power a případně LAN když se připojí kabel ale jinak se nic neděje dokonce ani při připojení konzole neodpovídá.
Nemáte někdo náhodou nějakej nápad jestli se dá ještě nějak oživit nebo je to totální mrtvolka???
nazdar!
zaujimalo by ma, ci ti 2 eth porty v ovisovi so naozaj 2 oddelene eth...
chcem ho totiz pouzit ako fw/nat a pripajat cez neho dalsie kompy pomocou kabla aj wifi... t.j. eth0 vyuzit ako vstup (pripojenie do inet); eth1 a wlan0 ako ''vystup''... kde budu pripojene vnutorne siete.
da so to vobec??? ma s tymto niekto skusenosti??? vdaka!
tak po precteni nekolika for mi stale neni jasne, jestli ta regulace opravdu funguje, popr. s jakym firmwarem.Nekde tvrdej ze ne, nekde zas ze jo, tak jak to je?Me se zda, ze to moc nefunguje, ale zadnej merak nemam a zdani je mi na nic