Jo to musím uznat. V tomhle jsou ovislinky hodně za konkurencí. Ty jejich konektory dycky stály za ****. Buď to chtělo odstranit tu podložku, nebo tady u toho pořádně dotahovat, až skřípe plast. Je to hnusně odfláknutý
Jak je to s 5460 pri pouziti jako kratsi paterni spoj ? 1120 jsem nastavoval do rezimu WDS aby byla plne transparentni pro provoz na pateri. Jak je to s 5460 pri propojeni 2 vysilacu v nasi komunitni siti ? Vysilace jsou samozrejme osazeny linuxovyma routerama , pak AP pro distribuci site v blizkosti vysilace a P2P spoje na dalsi vysilace. Cela sit je dynamicky routovana pres OSPF . Pouzit mod WDS nebo BRIDGE a jak je to s propustenim OSPF paketu ? DIky za odpoved.
No já se věnoval vnitřku. Připojeni na serial console je stejné jako u 1120ap jenom tam nejsou ty dva zbytečné piny. Po připojení to má standardní pokec o verzi CPU, RAM, FLASH, UART. O dost se změnila rtl admin část (no teď nevím kdo je zlodej jestli ovislink nebo abacom při rtl admin to jako hlavičku promtu píše abacom). Pokud tam nahrajete FW pres tftp tak se okamžitě zapíše do flash dá se to tam nastavit(nedoporučuji po tom zdechnul a nefungoval) aby se okamžitě nezapsal a potom si příkaz FLW zavoláte sami. Po bootu se začíná rolovat text z jádra. A později se dostaneme i k bash. Co mne zaujalo je to ze jsou tam opravdu 2 nezávisle na sobě fungující ethernety které jsou spojeny bridgem ještě s wlan0.
Pokoušel jsem se do něho dostat FW z 1120ap abych se podíval co vše jede a třeba par věcí změnil k funkčnosti. Bohužel FW nelze do AP dostat nesedí nějaké kontrolní součty a tak při nahrávání se AP sekne při ověřováni CRC a ani se do FLASH nezapíše. Pokud jsem vypnul auto flash tak jsem ho do něj dostal a po FLW 30000 src length to nic neudělalo teda udělalo, ale tím skončila existence tohoto AP proste zdechnul no je pravda ze jsem si hrál i s 10000 a 20000 ale to bylo předtím a po tom ještě trochu dělal ze jede. Ted už jen napíše verzi procesoru hledá start sekvenci na 10000 a 20000 nelze již zmačknout ESC pro návrat do rtl admin.
Závěr asi bude jinej bootloader nebo nejaka mensi zmena.