Taky je mozny ze mas v terminalu blbe nastaveny echo nebo spatnej kabel.
Kdyz na kabelu co strkas do ovise zkratujes TX a RX tak by to melo na obrazovce vypisovat to same co tukas do klavesniceu. Pokud TX a RX rozpojis a tak by to melo prestat.
A jeste v prikazu flw 30000 80300000 0019E80E jsem musel ty HEXa znaky psat malymi pismeny /a b c d e f/. Kdyz jsem co cely napsal velkyma tak to neflashlo a ani nehlasilo chybu.
Diky moc za trpelivost s myma prispevkama do diskuze. Takze uz mam opraveno. Problem byl v tom, ze jsem se porad dival blbe na schematko a mel jsem spatne zapojene piny !!! Ale tak, ze to snad ani nemelo komunikovat, ale komunikovalo - jednostranne !!! A to byl kamen urazu, porad jsem byl presvedceny ze to mam dobre zapojene. Takze jeste jednou - MOOOOOOOOOOOOOC DIKY VSEM !!!!!
No mam problem. Spravil som tu konzolu napojil to, spustil hyperterminal aked som ovisa pripojil k adapteru tak mi zacali blikad ledky a pomaly zhasinali az uplne zhasli a hyperterminal nevypisal nic. A to mi robi stale dookola. V seriovke som pouzil MAX232N a 1mikro tantaly. HELP
Nenasel by se nekdo kdo by mi daroval blbe naflashovany ovis? Mam J-TAG interface a teoreticky by melo jit to naflashovat, bohuzel prakticky to nemuzu vyzkouset (fungujici ovis kuchat nebudu)... Taky nemuzu dat zadnou zaruku ze se to povede, nebo ze ho neznicim uplne...
Ahoj, mate nekdo praktickou zkusenost s tim, zda lze Ovise napajet z 12V z PC zdroje? Nekde jsem cetl, ze ma na vstupu spinany zdroj, ze by mel snest i 13.8V ale radsi se ptam na prakticke zkusenosti.
Diky