Mohu zde pouze potvrdit já Karel Kabel beru Inet od O.S.HMNet jelikož jsem jeho členem. To že si pronajímám pro přenos této konektivity směrem ku mne nebo mým známým optiky je věc druhá. Takže některé věci jsou úplně jinak než se zdají viz Gookin výše.
Poněkud nechápu nad čím zde Frodo spekuluje pokud se o tom nekdo nechce nebo prostě nesmí bavit třeba KLFree tak to prosím respektujte.
Frodo co se týká licence já ji mám otázka je kdo z Vás ji má skutečně platnou a s.r.o. nebylo nutné stačilo několik dokladů a potvrzení. Děkuji. Zdravím Karel
Cus,
neumite nekdo nejak odstranit vetrelce, ktery se kazdy vecer pripojuje s IP 10.33.2.216 na AP Jablonecka? Mam ji od Simandla pridelenou, ale jakmile ten dotycny dorazi z prace domu, tak jsem off-line na konflikt adres :-(
Simu se mi nedari sehnat :-(
Ahoj lidi,
poslední sraz byl v září takže bych v pondělí 21.11.2005 zase v restauraci SEVERKA v Jablonecké ulici (kousek od node jablonecka) udělal sraz.
Zamluvil jsem stůl u dětského koutku na svoje jméno od 19 hodin.
Jestli máte cokoliv o voip tak to vemte s sebou. Taky jestli máte jakýkoliv zkušenosti s voip QoSem bude se to hodit. 5G linky určitě proberem taky.