Ano, žije tam! ale nejde se přihlásit... nmap na 192.168.2.1 ukazuje otevřený jenom port 80. Znamená to, že se ten firmware nahrál nějak podivně? Vy jste použil ten samý?
Jak jste přišel na tu adresu? Někde jste to vyčetl nebo na to jde nějak přijít?
Takže ten firmware je placený, když chci něco změnit?? Nezkoušel jste nějaký jiný? Já se bojím že by mi umřela další krabička a u vás mám takový pocit, že to přes ten sériák jde spravit. Možná je to klam
nezkousel jsi mezitim nejaky dalsi firmware? Tenhle vypada pekne, ale kdyz nejde nic menit je na nic. Nevim jestli se tohle jeste hodi do tohohle fora - nemohl bys mi dat nejaky email nebo neco, kdyby ses prosim mohl podelit o rady?
Ahoj tam mam podobny problem se znicenym firmware ale to co tady pisete poslani noveho firmware pres TFTP klienta tak to zkousim a nic bohuzel nejsem doma ale momentalne v anglii takze tohle je moje jedina moznost jak to nahrat do ovislinku.Zkusil jsem stahnout tftp klienta na ktery davate odkaz ale bohuzel nejde spustit v XP tak potom v prikazovym radku co se snazim zbastlit prikaz pro odeslani neleze odeslat.Muzete prosim popsat podrobneji jak na to???