JJ fine - ale chtělo by to aby někdo změřil absolutní hodnotu výkonu....... je dobře že to nějak funguje ale z hlediska regulace musíme vědět že např lowest je 6 +/-1 atd..... Kdybych měl jedno AP volný tak si ho změřím v práci... ale všechny jsou použitý... proto čekám na někoho kdo to udělá...
Tak jsem si s tím chvilku hrál, nastavil 1 minutu a odpojil kabel od AP, na které je ovis připojený. Po cca. minutě se odpojil a za 12-15 sec se zase nakonektil a pak zase čekal minutu. Neproběhne tedy reset celého zařízení, to by bylo na trochu dýl :-)
Tak jsem se před chvílí chtěl podívat na jedno z mých AP - ovšem nedalo se na něj vlézt přes web rozhraní..... no tak jsem pustil multiping a nestačil se divit..... podotýkám že je připojený přes router s monowallem přímo na moje PC (přes ETH)... viz obrázek.... netušíte někdo co může bejt špatně (kromě toho že je to vhodnej kandidát na reklamaci)
To jsem si taky myslel.... tak jsem ho vypnul...ale furt stejný... ovšem je divný to že lidi za AP byly bez výpadků!!!!! Mno vyměnil jsem ho za půjčenýho Dlinka 900+ a je to pohoda..... jde na reklamaci....... teď jen sehnat nějakou trvalou náhradu..... než bude vyřízená reklamace..... kupoval jsem ho přes Axes (Plzeň) tak se s nima snad nějak dohodnu...
23.10.2005 v 09:13
hafieror
Newbie
Přístup na webové rozhraní přes proxy, nebo přesměrované porty