Co tim myslis? D-Link je transparentni, takze bud tam mas neco blbe nastavenyho, nebo si stezujes na to ze kdyz jeden taha tak druhej ma smulu. Pokud mas ma mysli tohle, tak to ti zadny FW nepomuze, potrebujes QoS, nebo si omez rychlost...
Zdravim.Potrebuju sehnat nejakeho klienta a zarizeni D-link 900+ AP vypada, ze klienta umi.Kdyz si splasim z obchodku krabku tak s original firmware mi klient pojede v pohode? Kdyz mi jede APclient (geckovy) 1MB/s tak mi pojede 900+ rovnez 1 MB/s??Diky za veskere info.
Cusyk lidicky ma jeden problem s jednim dlinkam na siti jich ma spousty ale jedno ap mi delato ze ve stejnou dobu jsou packet losy u vsech klientu najednou takze mi neprijde ze to je chyba ruseni ale neco v ap nebo anteni sousteve. mam sekotrovou antenu. 8m kabel pigtale 30 cm a dlinka. poradte kde by mohla byt chyba a jak ji napravit diky.
Dostala se mi do rukou tato krabička starší revize B. Zjistil jsem však, že má pouze 11 kanálů (americká norma). Zajímalo by mne, jestli se dá předělat na 13 kanálů (ETSI).