Na XI626 se nejcasteji pouzivaji drivery hostap - doporuceno (jmeno modulu je hostap_pci) nebo wlan-ng (prism2_pci).
Pokud se ti tam automaticky natahlo, nebo si sam natahl nejaky orinoco modul, tak je to asi blbe.
Neznam presne mandrejk, ale pokud tam neni hostap, tak si ho nejlepe zkompiluj (stahnes si zdrojak k hostapu + zdrojak ke kernelu - ten neni potreba kompilovat, ale hostap se na nej odkazuje, pak make a make install), podrobnejsi navody tady nekde najdes. Nebo se koukni na inetu, jestli nahodou nejsou nekde hotovy rpm baliky.
Viky
Pokud si nasel ty hostAP a stahnul sis je rozbalil tak tam mas navod
Skus potrapit strejdu googla a nebo zdejsi archiv urcite hostAP najdes ..
rozchodil sem je v poho na MDK9.0 ...
626ka s timto ovladacem jede bez problemu, pokud nepotrebujes AP, ale pripojujes se k AP jako klient, pak muzes pro 6526ku pouzit i tento ovladac. Kdysi jsem to taky pouzival, nez jsem presel na orinoco karty. Na konfiguraci si moc nevzpominam, ale mam za to ze v MDK jsem musel pouzit jinou verzi wireless tools, ale to ber prosim s rezervou, uz je to prece jen dele
Jinak regulaci výkonu hostap s XI626 kartama standardně neumí, hodnota výkonu se musí zapisovat přímo do registrů karty a při problémech s asociací tam ta hodnota nedrží. k tomu slouží patch Jbohace (dá se tu najít odkaz), takže bez kompilace to nepude, ale ani s tim patchem to nefunguje nijak zázračně. Pro spolehlivou regulaci výkonu doporučuju použít nějakej inteligentnější kousek hardwaru, tohle je bída.