No vypada to, ze to je vadne, dost to topi. Problem je, ze uz to je druhy kus, ktery dela naprosto to same. Klient je urcite v poradku, IBM ThinkPad, bez problemu fungujici vsude jinde.
Bohužel - koupeno ve velkoslkladu (Bohemia), kde se vše řídí obchodním zákoníkem. Tam je vše naprosto jinak, neplatí zde ochrana spotřebitele. Ale zkusím to.
Mě fakt nenapadlo, že je Edimax přes bezdrát neschopný. Sí?ovky používám už léta, kopil jsem jich snad dvacet a bez problému... (Ne teda do serverů, pochopitelně).
No zkusím taktiku "Hrubé porušení obchodních podmínek" a pak taktiku "Vracet zpět, až se z toho po...".
ps - T.S.Bohemia za nic nemůže! To Edimax vyrábí šmejd...
no ja v TSce skoncil kdyz me jejich obchodnik sdelil ze UTP je u nich za 17kc metr .... kdyz sem kupoval beldena za 7 kc .... takze ... ja u nich nekupuju ac jsem tam registrovany ...
ale jako edimax vyrabi smejdy porad .... ale co by pokazil na sitovce na kterou udela jen desku a osadi ji realtekem 8139 ?? ... to udela i OEM taiwan dobrou sitovku ... .... ale radio je uz o vice vecech nez jen o chipu ... tam spise o stabilite napajeni ... o stineni VF casti ... atd ...
- development
- freenet, education