Nemám nic proti lidem co dělaj pro Herbalife, ale fakt mi vadí, když někdo něco srovnává s něčim a odsuzuje to aniž by o tom něco věděl, protože pokud něco víte o MLM, tak todle nenapíšete.
Tvrďte si co chcete, ale já budu zastávat názor, že MLM je jeden z nejlepších způsobů podnikání. Tvrdí to všichni přední světoví ekonomové. je pravda, že MLM neni pro lidi co si o tom myslej, že něco vložej a získaj za to miliony. Prostě je to práce jako každá jiná, akorát jste odměňováni provizemi z prodeje a časem i ze sítě, kterou si vytvoříte. Nevidim na tom nic špatného. Když je člověk schopný a tvůrčí, tak se může v MLM prosadit
Ok Když to vidíte takhle, tak to hoďte do žumpy. Vaše škoda. Každopádně mi nikdo nic do hlavy nevtloukal, protože jsem si MLM sám vybral a za nic bych to neměnil. Představa, že každej den vstávám do práce je naprosto děsivá. Navíc být ohodnocen někým jiným jen za moji vlastní práci je taky dost neobjektivní. Prostě jak řekl Andrew Carnagie Radši bych měl 1% z usilí 100 lidi než 100% vlastní snahy. A tendle MLM je novej (v ČR) takže je tu fakt dobrá příležitost k rozvoji vlastní sítě. Alspoň vim, že v CZFree jsou lidi, který MLM nemaj rádi a nebo o něm nic nevědi a odsuzují ho protože někdo řikal, že se tak nedá vydělat.