poslal jsem dotaz na tech.supp. ovislinku jestli je jako nejaka sance, ze v dalsim firmware bude plynula regulace vykonu... tohle mi odpovedeli :
The WL-5460AP support only the RF power we've mentioned to you in the previous mail.
Regarding your requirement, we will report it to our related department to study to see if any possbility to implement.
Thank you for your suggestion.
Tak jsem přišel na toto:
AP je Orinoco AP500
klient s pevnou IP, WEP, ...
Když je nastavená Authentication Type na Open System, tak jsem se na ovisa nedostal ze strany AP (přitom všechno funguje). Nastavil jsem to na Auto a dostat se na něj jde v pohodě. Tak nevím, čím by to mohlo být ...
tak to já jsem měl s jedním klientem přesně opačnej problém...... sice už si předně nepamatuju co má za adaptér (nějakou Alfu - "b") ale pokud jsem měl na AP auto tak se neasocioval po změně na open vše OK.... to jou mi věci..... :-)
Zdravim,
mam Ovisa 5460, jehoz MAC konci 58, kdyz posledni cislo zvetsim o 2 na 50 a povolim tuto MAC na AP tak se stejne tento klient nepripoji na AP. Jake by melo byt do posledni cislo v pripade, ze konci 8ckou?
Dekuji za odpoved.
Mate nekdo zkusenosti s DHCP relay v rezimu klient ? Zkousel jsem to s DHCP3 a to neproslo. Kdyz jsem jako dhcp pouzil windowsackej, tak mi to ip priradilo. Takze mi z toho plyne, ze nejspis nekomunikuje s nekterymi DHCP servery. Poradite nekdo ? Diky moc...