Jak se prosim vas nastavi tenhle ovis do modu klient s pevnou IP adresou v ramci wifi site? Poskytovatel DHCP nepouziva. Zalozka TCP/IP ve fw mi pripada jenom pro lokalni ethernetovou sit. Od poskytovatele jsem dostal jenom jednu IP a nevim teda, kam ji narvat. Se starym ovisem jsem pouzival custom fw, kde se zapnul NAT a tyhle veci se nastavily pres konzoli. Tady u toho uz nevim.
Dekuju za odpoved
Bohuzel NAT nebo podobny veci hned tak 5460 umet nebude, a to kvuli tomu ze pokud tam narves cokoliv jinyho, tedy nejakej custm fw tak se RTL8186 znacne hreje (on se hreje i s ovisackm FW tak ted zkousim pasivni chlzeni ). Kdyz sem tam mel APRouter tak se na RTL nedal pomalu udrzet prst jak se hral. Jinak 5460 obshuje vlastni dhcp, ale ten ti je v tomhle pripade na nic. Takze ti jedine zatim zbude za to vrazit nejakej routr treba nejaky SMC nebo podobnou "sragoru".
Tenhle FW je "demo" nejdou totiz ulozit zmeny v nastveni, pokud tedy nemas plnou licenci. O par stranek dal je odkaz na FW ktrym se da Ovis vratit zpatky na puvodni Ovisackej FW. Jinak jak sem psal vejs je dobry mit RTL cip nejak chlazenje pokud chces provozovat APRouter. Chladic o rozmerech 40 * 40 * 10 se v pohode vejde (nejlip nejakej lepici).