No neřek bych, že by tady někdo psal, že při nastavení x db zmeril na výstupu x mW, to mi přijde objektivnější než že to "nějak reguluje". Takže asi nikdo. Škoda
naco stíněnou laborku, jde přece o to kolik leze do anteny. Tomu by přece měl odpovídat údaj při nastavování AP. Sice je fakt, že spektrální analyzéry a podobné srandičky jsou hodně tisícové záležitosti.
Občas se ale najde někdo,kdo s tím třeba dělá v práci a myslím, že v každém větším dobře vybaveném servise pro mobily se to změřit dá.
Jen jestli se takový šikula najde...
A jestli ne, tak nezbývá nic jiného, než čekat až mi to jednou příjdou změřit kuci z ČTÚ.
Zdar, hele sem asi lema, ale portugalstinu neovladam . Muzes mi nejak poradit jak se dostat k te prvni licenci zdarma, popripade kde na webu APRouter najdu tu cenu 15 USD / licneci, popripade jestli mas 100% potvrzeny ze posilaji do CZ, primaji platby z CZ bank? Dik za info.
Zdravim tak trochu jsem experimentoval a dal jsem do ovise 5460 nejakej WL-5460AP13c.bin misto originalního od ovise a ted nevim jak to mam napravit, neví někdo o tomto fw něco ?