Ja jsem hned nad Zvonarkou a Marble nekde u Prazskeho povstani. Zatim se jen chystame zapojit, ale ve vic lidech se to lepe zapojuje
Jestli mas cim, tak nafot kam vidis a dej to nekde na web. Eventuelne mi posli mejla a ja vemu digitak a dohodnem fotosession.
Bydlim naproti hristi Slavoj Vysehrad, tj. nahore nad Podolim tudis Prahu mam skoro jako na dlani. Takze na Andel bych mel videt, kde mam ten pristupovej bod hledat?
Takze test se uspesne podaril, pripojil jsem se zrejme na Deuv bod 11Mbit s notasem a kartou orinoco silver, zacal jsem stahovat Linuxovy jadro, ale pak mi prestalo bavit drzet antenu tak jsem toho nechal. Bohuzel jsem mel k dispozici pouze WinXP takze jsem nemohl pouzit merici soft od Lucentu. Az se vratim z dovoleny zacnu budovat pripojny bod, nejspis poridim nejakou vsesmerovou antenu, jeste uvidim podle parametru. No a jestli se k tomu zitra dostanu tak jeste udelam nejakou panoramatickou fotku a soupnu ji do fora Fotolab .....
No pozeral som si ten tvoj vyhlad. Vidim tiez tie budovy na na pankraci ako ty. potom tam mas vedla take zelene stroby a za nimi niekde vo svahu sa nieco crta... Ked vylezies na budku mohol by si nejako priblizovadlom odfotit ten smer... Myslim totiz, ze tam niekde som ja...
No tam jsou Kavci hory a co je za nima netusim, jinak antena bude na uplne stejnym stozaru jakej je kdyz se podivas zleva, tak tam je byvaly hotel Forum a pred nim je rada domu co je soubezna s nasim, na ni pravouhle navazuje uplne stejnej barak s rovnou strechou jako je ten nas a ma bilou budku vytahu se spolecnou domovni antenou. U nas je stejnej stozar, akorad ze je prazdnej, takze si o instalaci primo rika :-)