ahoj kmec,
ja bych tak na 70% mozna i vyc mohl mit RONJU 10M (clovek co by chtel taky u mne v baraku pripojit by to pry zvladnul postavyt-4. rokem elektrotechnicka prumka), mozna by bylo zajimave ji dat smerem k Tomketovy (idealni vymenou za kartu a antenu...) a pro mne jeste lepsi kdyby mohla mirit ke mne, vyslo by me to lacinejs nez mikrovlna+spolehlivejs a taky to nepotrebuje pocitac, AP, tim padem ani zadne slozite povolovani ohledne elektryky a instalace PC na strese u mne. Staci to proste UTP pripojit do sitovky nebo do switche a jedeto (jen misto kabelu je svetlo )). Tak o tom popremejslej, ale asi to bude problem to nejak zanest do te zadosti? Jestli to pude, super, nejlepsi by bylo asi k Tomketovy jednu (misto WIFI) a ke mne jednu, ale to nevym jestli by to u vas proslo, zatracna byrokracie :(
zatim cau a 17. zlom vaz
Minuts
Ahoj... k Ronje... myslim, ze Ronja je skvely vytvor a moc rad bych se tady spojil s nekym, kdo je ochotny a schopny zacit neco takoveho bastlit... je skoda ze na tistacich to uz pry neni ono... co se tyce zadosti, tak si myslim, ze Ronja na strese je spis komplikace, nez zjednoduseni, protoze to znamena mnohem robustnejsi upevneni, je to vetsi kram, ktery vlaje vzduchem atd. a tim spis by se to nekomu mohlo nelibit... nevim..
kmec & ZPX: jeste k te zadosti.. urcite uz vas to napadlo, ale myslim, ze to tady jeste nezaznelo... nebylo by dobre, kdyby jste na samospravu sli s tou zadosti oba.. pripadne kdyby jste tam byli oba podepsani ... (pochopil jsem to spravne, ze ZPX bydli ve stejnem dome jako kmec ??)
jak je daleko realizace pripojeni Hostivar|Horni Mecholupy? Mam vlastni rodinej barak, skoro na kopci, takze nemam zadne problemy se svolenim instalace antenich systemu ;-) Klidne i velmi rad vypomuzu, hlavne uz aby to bylo ;-)