je čas na Win98 zapomenout. NetStumbler je 0.4.0. vyžaduje systém Windows XP.
Pokud chcete laborovat pod Win9x, je třeba užít starší verzi Netstumbleru 0.3
Pod XP to ide bez problemov. Ak som odomkol channels tak to skenuje vsetko. Pouzivam generic utility a aj generic driver. Skenuje mi to naraz aj 2,4ku a aj 5GHz.
Existuje nějaký program pro Win, který by uměl zobrazit i klienty nejen ap a měřit k nim signál? Pro čip artheros, třeba tato zmíněná karta. Děkuji za odpověď, nějak nemůžu na netu ani ve fóru nic najít.
Nevíte prosím někdo, zda by ta karta WNC-CB9-Ext šla rozjet plně nějakým fíglem s Netstumbler ve Windows 98, např. použitím nějakých jiných ovladačů, či nějakým hrábnutím do Netstumblera? Nechce se mi ten notebook vyhazovat, když by právě na toto byl asi ideální.
Jinak nevíte prosím někdo, zda by se vůbec dali nainstalovat na Intel Pentium 266MHz MMX a 32 MB RAM rozběhnout XPčka (Acer Extensa 501T). XPčka mi hlasí, že nejdou nainstalovat k vůli malé paměti (hlásí minimum 64 MB pro nainstalování).
Jinak ještě by mě zajímalo, zda když bych na tom Aceru dal další 144 pin SODIMM (zvládne jen 64MB na slot a jsou dva) pojede MS Windows XP?
25.10.2005 v 19:28
mpcz
Newbie
Re: Re: WNC CB9-EXT CardBus 802.11a/b/g a NetStumbler
Mno funguje to trochu jinak jsou tam dva vystupy jeden je na interni antenku a druhy je na externi (ten konektor)
a jaksi zanam funkce diversity - vyhodnoti a prepne mezi jednotlivymi vstupy vystupy bud je signal silnejsi na interni antenku a tak se odpoji vystup na konektor a nebo kdyz pripojis ANTENU s pigtailem je silnejsi signal a tudis odpoji se interni antenka ... Pouziva to hafo karet treba ORINOCO co mam od Proximu nebo Zcom XI-325 ....
Hlavne v tom nehledej mechanicke odpojeni jako JACK na sluchatka kterej kdyz zasunes do zdirky tak se ti odpojej repracky :-D